Berghem Sport tegen Olympia'18 onbeslist, 1-1

Geplaatst op: Zondag 08 oktober 2017
In het derde competitieduel heeft Olympia'18 op bezoek bij Berghem Sport na een 0-1 voorsprong bij rust toch genoegen moeten nemen met een 1-1 gelijkspel. De teams waren goed aan elkaar gewaagd en daarmee werd recht gedaan aan de uitslag.

Olympia moest aan de wedstrijd beginnen zonder de geblesseerden Douwe Zwaan en Yannick Baudet. De vervangers waren Mustafa Yilmaz en Danny van Vlissingen. De eerste kans van de wedstrijd diende zich aan in de 12de minuut. Stan Claassen zijn inzet ging net voorlangs. Olympia had meer balbezit en Berghem probeerde met lange hoge ballen kansen te scheppen. Even voor rust kreeg Stan Claassen weer een goed kans op aangeven van Mustafa Yilmaz. Op slag van rust nam Olympia met 0-1 de leiding. Een prima combinatie van Furkan Sarioglu werd door Mustafa Yilmaz  met precisie in de binnenhoek geplaatst. Keeper Joep Hoefnagels had geen kans.

Na ruim een uur spelen wordt de stand gelijk. Een prima vrije trap werd al even goed tegendraads ingekopt door routinier Donny van Herpen, 35 jaar. Keeper Jasper Görts had het nakijken en dat betekende 1-1. Het eerste tegendoelpunt in deze competitie na 3 wedstrijden. Berghem Sport dringt aan en Levi Meulensteen moet de bal van de doellijn keren. In de laatste 5 minuten is Mustafa Yilmaz tot tweemaal toe dicht bij een doelpunt, maar beide keren ging de bal net naast. Alhoewel beide teams voor de winst gaan wordt in het spannende slot niet meer gescoord.

Olympia staat door dit gelijkspel na 3 wedstrijden nu op plaats vier met 5 punten. Zondag 15 oktober komt de nog zonder puntverlies zijnde koploper Volkel op bezoek.