100 jaar Olympia

Lang geleden, bijna 100 jaar om precies te zijn kwamen enkele mannen tezamen om topoverleg te plegen in het pittoreske Boxmeer. Het overleg ging over een voetbalclub die zou moeten herrijzen aan de Graafseweg. En zo geschiede.
In mei 2018 viert onze fantastische club zijn 100-jarig bestaan, en dit zal absoluut niet onopgemerkt voorbijgaan. Sportpark Pelzer zal omgetoverd worden en er zal voor jong en oud genoeg te beleven zijn. Om een kleine tip van de sluier op te lichten hoe dit allemaal vorm zal gaan krijgen zullen we een greep uit het feestprogramma nemen. We trappen af met de opening van het jubileumfeest. Er komt een joekel van een feesttent, er zal een mudrun georganiseerd worden, maar ook de hersenen zullen getraind worden bij een onvervalste quiz. Een 5 tegen 5 toernooi en een feestavond
met een gegarandeerd volgepakte tent staan ook al dik omcirkeld op de planning. Als afsluiting zullen een reünie en familiedag combineert gaan worden om vele oude herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken op ons prachtige sportpark!