5 tegen 5 toernooi

Op zaterdag 12 mei zal er bij Olympia’18 een 5 tegen 5 toernooi worden georganiseerd. Het is een vrijblijvend toernooi en voor iedereen toegankelijk met een leeftijd van 18+. Alle Teams zullen strijden om de eeuwige roem en natuurlijk een mooie prijs voor de nummers 1,2 en 3. Het toernooi zal starten rond de klok van 13:00 en eindigen rond 18:00.

Gedurende het toernooi zal er buiten een terras worden ingericht waar de huis DJ de muzikale klanken zal verzorgen en waar een drankje genuttigd kan worden. Mocht het wat minder weer zijn, dan is het terras overdekt om zo toch de overige wedstrijden in de gaten te kunnen houden.

Ieder team zal bestaan uit 7 personen. Er zitten wel inschrijfkosten aan dit toernooi. Deze bedragen €35,- per team, dat is maar €5,- per persoon. Hier krijgt het gehele team een consumptiebon voor terug. Het inschrijfgeld gaat in zijn geheel naar de Stichting Hersentumorenfonds (www.hersentumorfonds.nl). Het is voor de teams ook mogelijk om een kleedlokaal te krijgen om te kunnen douchen voordat de aansluitende feestavond begint. Hier betalen de teams €10,- borg voor.

Schrijf je dus nu in voor dit gezellige toernooi en draag een steentje bij om onderzoek mogelijk te maken naar hersentumoren. Vergeet jullie teamnaam er niet bij te vermelden. Inschrijven kan via endofseasontournament@gmail.com.