• 25 jaar G-voetbal bij Olympia'18: Feest!!!

  Na een aantal jaren met beperkingen kunnen we eindelijk het 25-jaar jubileum vieren van het G-voetbal bij Olympia'18 . Tijdens de corona maatregelen konden we dit feest in 2020 niet vieren, en nu is het dan eindelijk zover. Om dit heuglijke feit extra aandacht te geven hebben we een heel feestprogramma opgezet vanaf 12.00 uur.

  G-voetbal = passend voetbal

  Al sinds 1995 heeft Olympia’18 een florerende afdeling G-voetbal met ca. 20-25 spelers. Met een hardwerkende groep trainers en leiders wordt er wekelijks gewerkt aan een prachtige prestatie. Deze prestatie heeft naast een sportief karakter, natuurlijk ook een sociaal karakter. Natuurlijk wil iedereen graag een wedstrijd winnen, en een doelpunt scoren. Maar zeker zo belangrijk zijn het teamgevoel, de saamhorigheid, het spelplezier en het plezier om tot een geweldige groep te behoren. Want je levert elke week samen een prestatie, nooit alleen. Ondanks dat elke speler een mate van beperking heeft, zullen we er samen aan werken om ieders kwaliteiten naar voren te laten komen en te versterken. Dat gaat natuurlijk nooit vanzelf. Het is daarom voor iedereen een passende vorm van voetbal.

  Onze missie is al ruim 25 jaar geleden verwezenlijkt, door het opstarten van een G-voetbal afdeling. Hiermee wilden we mensen met een beperking toch de mogelijkheid bieden om aan een teamsport deel te nemen.  We wilden de voetbalsport voor hen passend maken. Het heeft niet alleen een motorisch motief, maar ook een sociaal-emotioneel motief, want een teamsport biedt en vraagt op dat gebied ook wat van de sporter. Het biedt de sporters met een beperking ook de mogelijkheid om uit het sociale isolement te stappen. Als onderdeel van een reguliere sportvereniging is ook een integratie en participatie in de dagelijkse maatschappij belangrijk voor deze sporters.

  19 november Groots feest bij Olympia'18
  Het middagprogramma kent een open karakter en is dus voor iedereen toegankelijk. Het is dus ook vooral bedoeld om zoveel mogelijk personen te laten kennismaken met het G- voetbal bij Olympia’18. Hier is het voetbal voor iedereen die graag wil voetballen in een voor hem of haar aangepaste vorm passend gemaakt. Wees welkom op zaterdag 19 november op het sportpark van Olympia’18. Al onze spelers, leiders, trainers, oud-spelers, oud-leiders en oud-trainers zijn inmiddels per email uitgenodigd (als we over een emailadres beschikken) om dit met ons samen te vieren.


  Programma :

  12.00 uur Gezamenlijke lunch voor leden, trainers, leiders, en G-voetbal genodigden

  13.30 uur Opening op veld 4 met een welkomstwoordje van ....

  14.00 uur Aanvang spelmiddag op veld 4 met :

  • Dartvoetbal met puntentelling
  • Snelheidsmeter met scoretelling
  • Doelschieten (vakken) met puntentelling
  • Open Penalty Bokaal schieten (keeper) met puntentelling

  15.30 uur “Jac Otten Penalty Bokaal” schieten voor Olympia'18 G-voetballers.

             De speciale doelman is nog een verrassing!

  17.00 uur De deelnemers aan de spelmiddag gaan douchen 

  17.30 uur Feestavond met discomuziek in kantine.

             Voor alle spelers, leiders, trainers, genodigden, oud-leden/leiders/trainers G-voetbal met disco-muziek.

  • Bezoek Prins Toon d'n Urste + adjudanten
  • Prijsuitreiking open Penalty Bokaal
  • Uitreiking Jac Otten Penalty Bokaal door Jac Otten
  • Huldigen jubilarissen G-voetbal

  21.30 uur Afsluiting Jubileumfeest