Jac Otten Penalty Bokaal 2018

Geplaatst op: Zondag 18 november 2018
Jac Otten Penalty Bokaal 2018    --   a.s. zaterdag 24 november om 16.00 uur

Aanstaande zaterdag gaan onze jongens weer proberen om zoveel mogelijk strafschoppen achter onze inmiddels vaste doelman voor dit evenement en "Penalty killer" Ricardo van de Wetering te schieten. We wisten inmiddels vele jaren dat Ricardo erg goed is in het stoppen van penalty's. Elk jaar zijn er maar weinig gelukkigen, die uiteindelijk overblijven om te strijden om die titel "Winnaar Jac Otten Penalty Bokaal".
Vorig jaar was Paul van Reijen duidelijk de sterkste. Hij schoot al zijn penalty's mooi voorbij Ricardo en dus was hij in 2017 de terechte winnaar.

Wie van onze jongens gaat Paul als winnaar opvolgen in 2018?

Na het penalty schieten zal Jac Otten in de kantine de wisseltrofee uitreiken. En vervolgens zullen we met de G-voetbalspelers en begeleiders om ongeveer 17.30 uur aanschuiven aan een heerlijk buffet, gesponsord door de "Vrienden van Olympia" en verzorgd door Restaria "De Flip" uit Boxmeer. Heel erg bedankt alvast "Vrienden van Olympia" en Restaria "De Flip" voor dit heerlijke gebaar elk jaar! Het zal wel weer smakelijk en gezellig zijn.

We zullen ook nog aandacht besteden aan onze trainers Jan en Henk, die afgelopen seizoen afscheid hebben genomen van ons. Dit afscheid na zoveel jaren G-voetbal kan je toch niet zomaar stilletjes laten voorbij gaan.
Helaas is Jan verhinderd op die dag en zullen we met hem een ander moment hiervoor afspreken.
.
Dit evenement zal om ongeveer 20.00 uur weer eindigen, en dan zullen onze G-voetballers naar huis gaan.