Olympia’18-plaatjes sparen bij Albert Heijn in ons 100-jarig jubileumjaar!

Geplaatst op: Vrijdag 11 mei 2018
Albert Heijn Boxmeer heeft onze vereniging benaderd voor een lokale voetbalplaatjesactie waarin onze eigen leden, jullie dus, nu de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt wordt. In overleg met Albert Heijn is ervoor gekozen om binnen onze club alle spelende leden en vrijwilligers mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

De droom van deze Olympia-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere Olympianen zijn volgend seizoen verkrijgbaar bij Albert Heijn in Boxmeer. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten in ons jubileumjaar en wil jullie vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei aanstaande een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden wordt er een schema opgesteld, welke zo spoedig mogelijk aan de leiders van de teams wordt toegezonden. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet en hopelijk zien we jullie de 26e of 27e mei!