Olympia gaat digitaal

Geplaatst op: Donderdag 20 april 2017
Olympia gaat digitaal met nieuwe betaalpassen. Deze betaalpas, welke is gesponsord door onze sponsor FOOX, is een betaalkaart op creditcard formaat waarmee je in de kantine van Olympia ’18 kunt afrekenen. Deze betaalkaart zorgt voor meer betaalgemak en veiligheid in de kantine. Het afrekenen gaat sneller, je kunt cashless naar de kantine en je kan het verbruik eenvoudig inzien. Bovendien is de kaart eenvoudig op te waarderen via iDEAL of in de kantine en heb je te allen tijde inzicht in je saldo.
Voordelen betaalpas
Het gratis verstrekken van de betaalpassen aan alle leden van Olympia heeft behalve bovenstaande argumenten diverse andere voordelen, voor zo wel de club als wel voor de leden:
-          Betaalgemak: betalen met de betaalpassen gaat sneller dan andere manieren van betalen;
-          Extra ID-controle: pas blokkeert bij betalen als een lid onder 18 jaar alcohol besteld;
-          Ouders kunnen een klein bedrag op de pas zetten voor hun kind, welke alleen bij Olympia besteed kan worden;
-          Extra veiligheid: minder cash in omloop in de kantine;
-          Beter inzicht in verbruik in de kantine;
-          Etc.
Uitgifte
De komende weken staan in het teken van uitgifte van de betaalpassen. Op zaterdag 22 april, zaterdag 29 april en zaterdag 6 mei is het voor elk (jeugd)lid mogelijk zijn of haar persoonlijke betaalpas af te halen in de kantine bij Toon Pelzer, Carlo van Straaten en/of Wim Smits. Zij zullen deze dagen aanwezig zijn om eenieder persoonlijk de betaalpas te overhandigen. Leden die uitkomen in de senioren zullen hun persoonlijke betaalpassen via zijn of haar leider overhandigd krijgen. Voor vrijwilligers die lid zijn en andere leden van Olympia die niet in teamverband uitkomen, is er ook de mogelijkheid de persoonlijke betaalpas op te halen op één van bovenstaande zaterdagen.
Bovendien ontvangt elk lid een e-mail van Le Credit Sportif met zijn of haar inloggegevens, zodat het ook mogelijk is voor eenieder om in te loggen op zijn of haar digitale omgeving.

Nieuwe leden
Op deze wijze is het de bedoeling dat elk lid van Olympia per ingang vanaf volgend seizoen in het bezit is van een persoonlijke betaalpas. Begin volgend seizoen zal derhalve ook elk lid dat komende maanden lid wordt, voorzien worden van een persoonlijke betaalpas. Deze worden gratis verstrekt, hier hoeft een nieuw lid niets voor te doen. Bovendien wordt komende maanden op de site van Olympia een omgeving ingericht met een FAQ-topic waar men voor vragen terecht kan. In de toekomst wordt het ook mogelijk voor niet-leden van Olympia om tegen kostprijs een persoonlijke betaalpas aan te vragen.
 
Het bestuur