Alternatief trainingsschema week 34 en 35

Geplaatst op: Vrijdag 17 augustus 2018

Zojuist is er door facilitaire zaken en de wedstrijdsecretaris besloten om de komende twee weken volgens bijgaand schema te gaan trainen.

Alle teams mogen 1x per week gaan trainen, uitgezonderd de prestatie teams Senioren 1, Senioren 2 en JO19-1. De keepers mogen bij hun eigen team trainen, maar er zal zeker de komende twee weken geen aparte keeperstraining zijn.

Veld 6 mag nog niet gebruikt gaan worden. Voor S1 en S2 zal per keer bekeken worden op welk speelveld zij mogen trainen. Op veld 5 zullen een aantal plekken afgezet gaan worden waarop niet getraind mag worden. Het verzoek om van de vrije ruimte, de betere plekken van het veld op te zoeken en lopende het seizoen ook niet keer op keer op hetzelfde stukje te trainen. Daarnaast het verzoek om uit de doelgebieden van alle velden te blijven. Tevens het verzoek om niet op eigen houtje te beslissen dat er toch getraind kan worden omdat er ruimte genoeg is. Met dit alles kunnen we langer genieten van ons gras.

We zijn ons ervan bewust dat iedereen weer graag wil gaan trainen. Door de droogte is er het één en ander mis gegaan in de groei van het gras, en we willen allemaal over een aantal weekjes nog kunnen trainen op gras. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben we nu deze beslissing moeten nemen. We hopen dan ook dat iedereen weer met plezier gaat trainen, op de aangewezen ruimte, en dat we er een mooi seizoen van kunnen gaan maken doormiddel van de mooie en goede faciliteiten die Olympia'18 één ieder biedt.

Facilitaire zaken en de wedstrijdsecretaris wensen iedereen een goede en sportieve start van het seizoen!