Lieke Martens ambassadeur van Nederlandse Hartstichting

Geplaatst op: Dinsdag 18 september 2018
Crowfundingactie Olympia’18 voor AED

BARCELONA/ BOXMEER - Wereldvoetbalster Lieke Martens (25), geboren in Bergen (L.), is sinds kort ambassadeur van de Nederlandse Hartstichting. Lieke speelde drie jaar van haar jeugd bij Olympia’18, alvorens zij vertrok naar Willem II. Sinds 2017 is zij speelster bij het gerenommeerde FC Barcelona en sterspeelster van het Nederlands  Elftal, dat  op 6 augustus  2017 Europees kampioen werd. Verder is zij vorig jaar uitgeroepen tot zowel beste Europese als Wereldvoetbalster van het Jaar

Lieke Martens is een actie gestart voor een AED bij haar voormalige vereniging Olympia ’18 uit Boxmeer, waar ook haar vriendin en collega international Kika van Es vanaf haar jongste jeugd speelde. Lieke komt  nog regelmatig in Boxmeer, waar veel van haar beste vriendinnen wonen.

Het  bestuur en de leden van Olympia’18 willen dit initiatief heel graag steunen en zullen er voor gaan zorgen dat die AED er komt. Via het crowdfundingplatform buurtaed.nl willen we het mogelijk maken om een AED te plaatsen op het sportpark van Olympia‘18. We hopen dat tegen die tijd dat de AED gefinancierd is en geplaatst kan worden, Lieke Martens zelf aanwezig kan zijn om de AED officieel aan Olympia’18  over te dragen.

Betalen via buurtaed is al geruime tijd  mogelijk. Door vakanties is dat misschien bij de meeste Olympianen en inwoners van Boxmeer aan de aandacht ontsnapt. Ga s.v.p. naar de website buurtaed en log in op “doneer nu.” Elk bedrag is welkom en ook hier geldt weer: alle kleine beetjes helpen.