Bedankt namens de selectie!!

Geplaatst op: Vrijdag 19 april 2019

De selectie bedankt de VVO, alle vrijwilligers, supporters en iedereen die Olympia’18 een warm hart toedraagt! 

 
Dinsdag 7 augustus 2018 tijdens de eerste training van het seizoen 2018/2019 begon onze CHAMPIONS TOUR. Precies 250 dagen later hebben we met z’n allen het kampioenschap in de 3e klasse gerealiseerd want samen zijn wij Olympia’18! 
 

14-04-2019 | Dag 1

Om 12.45 vond de wedstrijdbespreking voor de wedstrijd tegen Boekel Sport plaats. Na een spannende wedstrijd, tegen een stugge en lastige tegenstander, werden er  na 11! overwinningen op rij weer een keer punten verspeeld. Dit bleek echter wel voldoende want toen in de 85e minuut de blauwe rookbommen op het veld werden gegooid wisten we genoeg. De champagne kan open en OLYMPIA’18 IS KAMPIOEN! 
 
Na de uitreiking van de “schaal” (lees oorkonde) en de mooie speeches van de voorzitter en de burgemeester kon het feestgedruis losbarsten. Maar eerst was er gezorgd voor wat eten omdat er natuurlijk eerst een bodem gelegd moest worden. 
 
Hierna werden we via een erehaag ontvangen in de bomvolle kantine (niet normaal hoe druk het was, fantastisch)! Na de mooi speech van Sjaphanto (tot volgend seizoen Volharding en heel misschien SSS’18) werd de echte schaal uitgereikt (want daar was natuurlijk ook voor gezorgd) en werd er gezongen:
 
Dit is mijn club, mijn ideaal, dit is de mooiste club van allemaal.
Hier ligt mijn hart, mijn vreugde, mijn verdriet, het kan dooien, het
kan vriezen, we kunnen winnen of verliezen, maar een betere club dan deze is er niet. à en dat is zo!
 
Hierna was het tijd voor een geweldige rit met de platte kar (touringcar zonder dak) door het centrum van Boxmeer en de nabijgelegen horecagelegenheden. Er werd luidkeels gezongen, gefeest maar bovenal genoten! 
 
Na terugkomst in de kantine, nog meer muziek, feest en na maar liefst 1200 liter bier werd de kantinedeur van Olympus dicht gedaan zodat het feest voortgezet kon worden bij de Douairière. Ook daar was alles op en top geregeld en werd deze dag op een geweldige manier afgesloten! 


15-04-2019 | Dag 2 

Om 12.30 werd de selectie weer verwacht in de kantine van Olympia’18 voor een lunch, samen met de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat onze accommodatie er ‘super’ bij ligt. Ook dit was weer heerlijk en iedereen had zijn bodem weer gelegd om de kroegentocht van vandaag te starten! 
 
Deze tocht bracht ons naar ‘t Vertrek (waar Fred werd geknipt), de Piek (Flugel en foto’s op de rotonde), de Douairière (BBQ en aftermovie) en Riche (nog meer bier). Hierna werden deze 2 onvergetelijke dagen feestelijk afgesloten bij Pub Esser (ps zie filmpje op de facebookpagina van Pub Esser)!  
 
Kortom twee fantastische dagen om nooit te vergeten waarbij werkelijk alles fantastisch geregeld was! Daarvoor willen wij graag de VVO, alle vrijwilligers, supporters en iedereen die Olympia’18 een warm hart toedraagt BEDANKEN! 
 
Groetjes van de selectie en op naar de 2e klasse!