• Afmeldingen

  Eerste wedstrijd na de winterstop, je verwacht dat de mannen te trappelen staan. Helaas niet, 11 afmeldingen, Roel Nabuurs erbij toch nog 13 spelers beschikbaar. Redenen genoeg, net vader geworden, ook via deze weg gefeliciteerd Sam, afzwemmen, gefeliciteerd Randy, toch ook een mijlpaal in het vaderschap, blessures en geen idee. De wedstrijd dan. Voorbereiding was subliem. Om 8.03 al bij Olympia'18 om de ballen, bidons en waterzak op te halen. Zin in. Daarna na de Baronie waar de koffie klaar stond en vele malen lekkerder was dan de koffie bij Festilent, maar dat terzijde. Iedereen op tijd, behalve Guul. Maar die heeft dat ruimschoots goedgemaakt.
  Aankomst in Zeeland, alle mannen gretig maar geen tenues. Minpuntje en 8.03 was toch te vroeg om de ogen ver genoeg open te hebben. Stuur maar een tikkie Randy. Met Guul als volleerd F16 piloot op en neer Boxmeer. 10.15 aftrap.
  De wedstrijd, Steef na een periode van afwezigheid weer onder de lat, nieuwe handschoenen en uiteraard weer de verkeerde lenzen. Soms is het wel prettig dat er zekerheden in het leven zijn.
  Aftap onder leiding van de Colina van Zeeland. Italiaan en charisma waar beide teams tegen op keken.
  De kansenregen van de Festilentanen barste vanaf de eerste minuut los. Echter edoch, zoals een wijs man reeds zei. Alleen erin telt.
  Na de storm kwam er wat meer evenwicht waarbij ook voor ons kansen kwamen. Lat, net niet en iets meer net niet, maar 0-0 leek de ruststand te worden. Eén moment van onachtzaamheid en toch de 1-0 tegen. Rust. Thee die eender de koffie niet best smaakte, maar dat is toch al niet de lievelingsdrank van de mannen.
  Tweede helft, goed uit de startblokken, kansjes en mogelijkheden tot een kans en op zich relatief gezien uit het niets de 2-0 tegen de touwen. Nog immer niet direct een probleem, maar conditioneel werd het lastig. Vanuit de omschakeling 3-0 en vanuit onze eigen aftrap 4-0. Ik ben nog aan het bedenken hoe dat kon. Dat het daarna nog 7-0 wordt is louter voor de statistieken. Volgende week thuis tegen O.S.S 20. Nieuwe ronde, nieuwe kansen