• Derde bekerwedstrijdzege op rij

Olympia'18 heeft ook de derde bekerwedstrijd met een overwinning afgesloten. Tegenstander in Boxmeer was Sparta'25 uit Beek en Donk. Beide teams hadden hun twee voorgaande wedstrijden gewonnen en waren daarom al verzekerd voor plaatsing voor de volgende bekerronde. De verwachting was dan ook dat het een gelijk opgaande wedstrijd zou worden, temeer omdat beide ploegen ook in de competitie in de Tweede Klasse spelen. Het werd een wedstrijd met weinig kansen. Olympia'18 scoorde door twee treffers van spits Tijmen Philips en won met 2-0.

De eerste helft begon met een reeks corners voor Sparta'25. Uit een afgeslagen bal dacht de Sparta'25-doelman Tijmen Philips voldoende af te schermen, maar verkeek zich op de spits. Uit een scherpe hoek verdween de bal in het lege doel, 1-0 (12 min.). Met Juul Schelbergen, net naast, en Freek Kerkhoff, op de lat, was Olympia'18 dicht bij een hogere score. Ook Sparta'25 trof de lat.
    De tweede helft leverde nauwelijks kansen op. Toch kon Olympia'18 even voor tijd de score een nog mooier aanzien geven. Een dieptepass bracht Tijmen Philips in stelling. Met een schijnbeweging omspeelde hij de doelman en liet de 2-0 aantekenen, (83 min.).

Zondag 26 september gaat de competitie van start. Olympia'18 begint met een uitwedstrijd tegen Venhorst.