• Eerste nederlaag Olympia'18

  Op de zevende speeldag heeft Olympia'18 de eerste nederlaag van het competitieseizoen geleden. De derby tegen SSS'18 uit Overloon werd dankzij doelpunten van de 37-jarige spits Bas Joosten een zege voor het team van coach Michel Kuijpers, 1-2.

  Op het moment dat een corner van Olympia'18 werd afgeslagen sloeg SSS'18 via een counter toe. Bas Joosten omspeelde de laatste Olympia-verdediger en prikte de bal in de uiterste benedenhoek, 0-1 (20'). Het was een wedstrijd die in een traag tempo werd gespeeld met weinig kansen. Olympia'18 kwam vrij onverwacht langszij. Een voorzet van Joep Weijers kwam bij Kas van Den Bosch terecht en hij liet SSS-keeper Sjoerd Cornelissen kansloos, 1-1 (39'). De vreugde was voor Olympia'18 van heel korte duur. Vanaf de aftrap werd Bas Joosten wederom vrijgespeeld en zijn geplaatste schuiver in de uiterste benedenhoek was voor Olympia-keeper Jasper Görts onbereikbaar, 1-2 (40'). Kort voor rust moest Okki van Dalen geblesseerd het veld verlaten.

  Direct na rust kon SSS'18 de score bijna verhogen, maar het schot van Willem Verstraaten trof slechts de paal. Hierop kreeg Olympia toch wel enkele kansen om de score een beter aanzien te geven. SSS beperkte in de slotfase zich vooral tot verdedigen. Met een schot op de lat diep in blessuretijd was Olympia nog het dichtst bij een gelijke stand. Einduitslag 1-2.

  Olympia blijft ondanks het verlies nog koploper met 14 punten, Heeswijk is tweede met 13 punten. Zondag 20 november is de uitwedstrijd naar Rhode in Sint Oedenrode, dat op plaats 11 staat met 5 punten.

  Basisspelers Olympia'18: Jasper Görts, Ramon Bulkens, Mitch Verstraaten, Tim van den Broek, Teun Martens, Okki van Dalen, Kas van den Bosch, Levi Meulensteen, Tijmen Philips, Sem Janssen, Joep Weijers.
  Ingevallen wisselspelers: Sam Luppes, Juul Schelbergen, Jessy Wolff, Stan Driessen.