• Welkom bij het leukste toernooi bij Olympia'18

 • End of Season op zondag 28 mei

  Inleiding:

  Het jaarlijkse End of Season toernooi komt er weer aan. Op zondag 28 mei is het zover. Een dag vol voetbal, gezelligheid en een (on)gezonde hoeveelheid alcohol. En dat voor heren, dames en 35-plussers (heren) die hun stoute voetbalschoenen aan willen trekken. Wij nemen je hieronder mee door wat praktische zaken.  
   
  De opzet van het toernooi: 
  Dit jaar hebben wij drie categorieën: heren, dames en 35-plus (heren). Stel een team samen van minimaal 7 en maximaal 10 spelers, kies een teamleid(st)er en meld je team hieronder aan. Olympia’18 Boxmeer stelt het sportpark beschikbaar voor deze dag, maar het toernooi is zowel voor leden als voor niet-leden van de club. 
   
  Overige praktische zaken:
  Inschrijven kost €35,- per team en dit gehele bedrag gaat naar de goede doelen die aan het toernooi zijn verbonden. We trappen af om 13:00 uur en om 19:00 uur worden de laatste wedstrijden afgefloten. Na het toernooi is er wat ruimte om je op te frissen na zo’n intensieve dag. Vervolgens om 20:00 uur kunnen de heupjes los worden gegooid tijdens de feestavond tot 01:00 uur. De dag na het toernooi is het 2e Pinksterdag en dus een mooie gelegenheid (voor de meesten) om te revalideren. 
   
  Wij kijken ernaar uit jullie te zien op het veld (en de feestavond)!
 • Volg ons op Facebook

 • Inschrijven

  De inschrijving wordt binnenkort geopend. Nog even geduld.