• Enorme zeperd voor Olympia bij SVSSS in Udenhout, 6-2

    Olympia'18 heeft bij SVSSS in Udenhout het eerste competitieduel met onverwacht grote cijfers verloren. Na de 5-2 overwinning bij Lindenheuvel-Heidebloem in Geleen afgelopen woensdag, waardoor de volgende bekerronde werd behaald, ging het gepromoveerde Olympia nu hard onderuit bij het eveneens gepromoveerde SVSSS met 6-2.

    Al snel opende SVSSS de score. Een schuiver kreeg keeper Jasper Görts niet onder controle en in de rebound was het 1-0 (5 min.). SVSSS bleef de gevaarlijkste ploeg en na een weggestompte bal van de Olympia-keeper werd het koppend alsnog 2-0 (34 min.). Een dieptepass van SVSSS kon door de uitkomende Jasper Görts niet worden bereikt en voor een leeg doel betekende dat 3-0 (36 min.).

    De tweede helft startte dramatisch;. 4-0 (50 min.) en 5-0 (52 min.). Na 58 min. maakte Douwe Zwaan met een mooie omhaal de 5-1 en andermaal tekende Douwe voor zijn tweede doelpunt 5-2 (82 min.). SVSSS bleef gevaarlijk en verhoogde de stand naar 6-2 (84 min.). De doelpunten van SVSSS waren van Jim de Laat (4), Stefan Dekkers en Stan van den Brand.

    Zondag speelt Olympia het tweede competitieduel thuis tegen Berghem Sport, dat thuis met 1-1 gelijkspeelde tegen EVVC Vinkel.