• Flitsstart Volharding doet Olympia'18 de das om

    De kraker Volharding - Olympia'18 kreeg al na 4 minuten voor Olympia'18 een flinke knauw. Volharding ging flitsend van start en nam al snel een 2-0 voorsprong. Een domper voor keeper Tim Kuijpers die zijn basisdebuut maakte in Olympia 1. Aanvoerder Levi Meulensteen was verhinderd wegens een heuglijke gebeurtenis. Hij was sinds één dag vader! Nog voor rust bouwde Volharding het verschil uit, 3-0. Even mocht Olympia nog hopen na de 3-1, maar halverwege de tweede helft werd het 4-1 en mocht Mitch Verstraaten vertrekken met rood, tweemaal geel. Daarmee was het een gelopen race.

    Vanaf de aftrap speelde Olympia de bal terug en nogmaals terug op keeper Tim Kuijpers. Veel te zacht . Melvin de Klijn was er als de kippen bij, omspeelde de uitgekomen keeper en schoof de bal in het lege doel, 1-0 na 8 seconden! Volharding bleef aandringen en met een fraaie kopbal bracht Vincent Buijssen na 4 min. de stand op 2-0. En halverwege de eerste helft verhoogde Teun Jakobs uit een prima vrije trap de score naar 3-0, (23').

    Olympia ging in de tweede helft fel van start. Uit een hoekschop bracht Jessy Wolff de stand op 3-1 en gaf daarmee Olympia weer hoop. Beide ploegen waren in evenwicht. Toch kon Stijn van den Broek uit een mooie combinatie makkelijk de 4-1 (65') op het scorebord brengen. Nadat Mitch Verstraaten zijn tweede gele kaart pakte (67') was de wedstrijd gelopen en kon Olympia geen vuist meer maken.

    Lijstaanvoerder Volharding heeft deze zondag 24 april goede zaken gedaan met deze winst. De naaste concurrenten, SVSSS en Emplina verloren allebei. Olympia blijft op plaats 6.

    Zondag 1 mei speelt Olympia'18 thuis tegen de nummer 5, CHC uit Den Bosch, die de nummer 2 SVSSS uit Udenhout met 4-2 versloeg.