• Geen kans tegen nummer laatst

    Olympia'18 o23 beleefde een slechte middag. Tegen het laag geklasseerde Blauw Wit, zowel in de najaars- als de voorjaarscompetitie, hadden de blauw witten uit Boxmeer geen kans. Olympia'18 werd geplaagd door een aantal zieken en geblesseerden en moest het stellen zonder Mihajlo Radojevic, die is overgeplaatst naar Olympia'18 1.

    Blauw Wit nam de leiding over de rechtervleugel van Olympia en kon ongehinderd de 1-0 scoren na 16'. De wapenfeiten in de eerste helft voor Olympia'18 waren 1x paal en voor Blauw Wit 1x paal en 1x lat. Ook in de tweede helft verbeterde het spel van Olympia'18 niet. Blauw Wit deed het iets beter en bracht na 68' de stand op 2-0. Eindstand 2-0.

    Na een prima start in de voorjaarscompetitie met een mooie 2-1 overwinning thuis op EGS'20 is dit een flinke domper. Temeer nog door de 3 punten aftrek wegens de niet gespeelde wedstrijd bij SCE in Nijmegen. Werk aan de winkel voor de volgende wedstrijd thuis op zaterdag 24 februari 14:30 uur tegen Wittenhorst.

    Bovenstaande foto van het spelmoment dat de inleiding is van de 2-0 voor Blauw Wit. Voor Olympia'18 Giel van Vliet en Joy Yildirim.