• In het weekend van 24 en 25 september vond op het sportpark van Olympia ’18 het Rabobank Kick-off toernooi plaats. Onder bijna ideale omstandigheden, kwamen ruim 90 jeugdteams  uit de regio, maar ook van verder weg naar Boxmeer om zich met elkaar te meten. Op het sportpark konden ook andere voetbalvaardigheden worden getest. De teams werden eerst massaal onthaald op  het hoofdveld waar ze onder begeleiding van cheerleaders de gezamenlijke warming-up deden.

   

  Er is veel werk gestoken in de organisatie van dit evenement. Vanaf januari was een 3-manschap druk in de weer om alles geregeld te krijgen. Gedrieën hebben zij tezamen met vele vrijwilligers bergen werk verzet; veel PR-activiteiten opgestart zodat teams zich konden aanmelden, een sportpark met strakke velden, de inrichting van een horecaplein, de wedstrijdleiding die zorgde voor de juiste wedstrijdindeling, junior-leden met ondersteuning van scheidsrechters van binnen en buiten de club die wedstrijden begeleiden. Al met al een bijzonder geslaagd toernooi.

  Wij willen Michel Zweegers, Mark Jansen en Kees Bentvelsen bedanken voor het realiseren van dit weekend.  Ook een bedankje voor Sjaphanto Guntlisbergen met zijn team voor het regelen van alle horeca faciliteiten.

  Tenslotte ook dank aan alle vrijwilligers die dit weekend er voor gezorgd hebben dat dit toernooi vlekkeloos is verlopen, en dank aan de vrijwilligers die in de voorafgaande weken alles op alles hebben gezet om sportpark en kleedkamers perfect op orde te hebben.

  Hopelijk mogen we de komende tijd vaker rekenen op de inzet van onze vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen wij niet de club zijn die we willen zijn! Samen zijn wij Olympia `18.  Bedankt allen.

  Bestuur Olympia ‘18