• Gras

    Na dagen van regen uit naar Handel, geen kunstgras, dan is het billenknijpen. Kan er gespeeld worden. Veel wedstrijden in de regio die geen doorgang kunnen vinden. Maar hier in Handel is het veld droog genoeg. Het gras is wel lang, maar ook daar was een reden voor. Degene die normaal maait is op vakantie. Selectie compleet. 16 blauwwitte, 2 leiders. Kwart voor 11 vertrek, 12.00 uur spelen. Zeker niet ons favoriete tijdstip. Vorige wedstrijd heeft Handel ons laten zien over een stukje kwaliteit te beschikken, we waren gewaarschuwd derhalve. Na een goed begin van onze kant, waarbij Handel duidelijk de wind in de rug had, letterlijk en figuurlijk. Ver teruggedrongen, maar nog niet heel grote kansen voor de vandaag in het wit getooide Handelnezen.
    Na een afgeslagen hoekschop wordt de bal opnieuw ingebracht, Stijn met de rug en de elleboog naar de bal. Penalty tegen, de tweede die Stijn weggeeft. Terechte beslissing van de scheidsrechter, die uitermate goed floot. Eigenlijk was alles goed bij het team van Handel en de vereniging. Enige dissonant was de vlagger. Die had duidelijk moeite met de buitenspelregel, of frequent last van kramp in de arm. Zonde. Dat heeft zo'n team en vereniging niet nodig. Dat de uitslag daardoor niet beïnvloed werd mag ook evident zijn.
    1-0 achter en Handel drukte door. 2-0 kopbal waarbij onze verdediging hun nummer 7 volledig over het hoofd had gezien. Nu was het niet bepaald een reus, maar toch, slordig.
    Nog voor rust de 3-0 op het bord. Wederom een hoekschop, goed verlengd, en op de doellijn binnen gekopt. Ook hier stonden we niet super, maar kan gebeuren. Rust. Even wat aanpassingen en nu de wind mee. Nieuw centraal duo en feitelijk stond het daarmee beter. Sterker nog, de beste kansen kwamen voor de mannen uit Boxmeer. Kevin en Sam beide 1 op 1 met de keeper, die was helaas een te grote sta in de weg. Bij Handel geloofden ze het wel, ook daar een aantal wissels om de betere spelers wat rust te gunnen. Verder niets noemenswaardig om te vermelden, op naar tweede paasdag. 10 uur thuis tegen Erp. Ook hoog op de ranglijst, support is welkom.