• Grote Club Actie start 19 september

  Vanaf zaterdag 19 september gaan de jeugdteams van Olympia'18 in heel Boxmeer weer langs de deur om loten voor de Grote Club Actie te verkopen. 

  Extraatje voor de club

  Voor de club levert de Grote Club Actie ieder jaar weer een mooi geldbedrag op, voor de jeugd een dankbare manier om een extra inspanning voor de club te doen. Je koopt bij een speler een lot (of meer natuurlijk) voor slechts € 3 per stuk. Met dat lot doe je in december mee aan de loterij, het lotnummer vind je op je bankafschrift. Er zijn veel mooie (en grote) prijzen te winnnen. Doe mee dus! Van de € 3 gaat maar liefst 80% rechtstreeks naar de club. We hebben dat (zeker in dit Corona jaar) hard nodig om alle teams te kunnen blijven voorzien van de beste spelmaterialen. Meer informatie vind je op clubactie.nl.

  Bonus voor de verkopers

  Voor de verkopers is er een leuk bonussysteem (giftcards van onze sponsoren Van Neerven Sport 2000 en HEMA Boxmeer): hoe meer loten ze verkopen, hoe meer saldo ze ontvangen op hun giftcard. Ook zijn er vanuit de Grote Club Actie mooie prijzen te winnen voor de topverkopers. En natuurlijk ontbreekt het VIP arrangement bij een thuiswedstrijd van Olympia 1 voor het team dat het meeste loten verkoopt niet!

  Coronaproof

  Er zijn vanuit de Grote Club Actie-organisatie ook enkele alternatieve verkoopmethodes aangereikt, mogelijk heb je daarover gelezen. We geloven in de kracht van de persoonlijke en toch veilige verkoop door onze jongste leden! Daarom krijgt iedereen in ieder geval een boekje. Wil je je persoonlijke QR code toch als extra verkoopkanaal gebruiken, houd dan op 19 september je mailbox (en spambox) in de gaten.

  Alsvast bedankt voor het kopen van loten en jouw steurn voor onze club! Samen zijn wij Olympia!

  Groeten van

  Carlo van Straaten (Coördinator Grote Club Actie)

  Sander Tax (Bestuurslid Jeugdzaken)