• Kick Off Jeugdtoernooi editie 2021 op 28 en 29 augustus

  Na het daverende succes van 2019 gooide Corona in 2020 roet in het eten. Maar dit jaar, ondanks de crisis, organiseert Olympia’18 opnieuw het Kick-Off toernooi. Het voetbalspektakel biedt de ideale kans om warm te draaien voor het nieuwe seizoen en vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021. 
   
  Trots

  We kijken nog steeds trots terug op de zeer succesvolle eerste editie in 2019. Toen mochten we maar liefst 96 teams uit verschillende landen, van Duitsland tot Bermuda, verwelkomen. Nu ook de jeugd JO13 van de partij is, hopen we voor deze tweede editie zelfs op ruim 130 teams. 

  Editie 2021

  De klassen JO11, JO12 en JO13 krijgen op de zaterdag het fluitsignaal te horen. De dag erna, zondag 29 augustus, is gereserveerd voor JO8, JO9 en JO10. Met de indeling wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met het opgegeven niveau van speelklassen en het aantal inschrijvingen in het achterhoofd. 

  Ook deze editie beperkt het Kick-Off toernooi zich niet tot enkel wedstrijdjes, maar worden ook andere voetbal-skills op de proef gesteld. Je kunt testen hoe hard je een penalty kunt scoren. En welke speler beschikt over de meeste precisie op het voetbaldartbord? Wie dit ook moge zijn, geen enkele speler gaat met lege handen naar huis. Daarnaast is er ook buiten de grasmat voldoende vertier voor iedereen.  

  We begroeten je graag op 28 en/of 29 augustus!

 • Inschrijven en contact

  Inschrijven:

  Kies de zaterdag voor JO11, JO12 en JO13. Kies de zondag voor JO8, JO9 en JO10. Scan de QR code (erop klikken kan ook). Je gaat dan direct naar de juiste inschrijfpagina.

  Contact:

  Stuur je vraag naar jeugdtoernooi@olympia18.nl. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  Uiteraard houden we bij de organisatie van het Kick Off Jeugdtoernooi rekening met alle actuele Corona-maatregelen.

  De toernooicommissie bedankt jullie alvast voor de aandacht en hoopt jullie op 28 en/of 29 augustus te mogen verwelkomen op Sportpark Pelzer bij Olympia’18 in Boxmeer!

 • Inschrijven zaterdag 28 augustus

 • Inschrijven zondag 29 augustus