• Na het daverende succes van voorgaande jaren organiseert Olympia'18 opnieuw het Kick-Off toernooi. Het voetbalspektakel biedt de ideale kans om warm te draaien voor het nieuwe seizoen.

  Het toernooi vindt plaats op zondag 27 augustus.

  Met trots kijken we terug op eerdere edities, waar we teams uit verschillende landen, van Duitsland tot Bermuda, hebben mogen verwelkomen. Op zondag 27 augustus verwelkomen wij jeugdteams van JO9 t/m JO12 op ons sportpark Pelzer. Met de indeling wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met het opgegeven niveau van speelklassen en het aantal inschrijvingen in het achterhoofd.

  Voetbalskills testen

  Ook dit jaar beperkt het Kick-Off Toernooi zich niet tot wedstrijdjes alleen. Ook worden andere voetbalskills op de proef gesteld. Wie schiet dit jaar de hardste penalty? En welke speler beschikt over de meeste precisie op het voetbaldartbord? Wie dit ook moge zijn, geen enkele speler gaat met lege handen naar huis. Daarnaast is er ook buiten de grasmat voldoende vertier voor iedereen.

  Tounify toernooipagina

  Opnieuw hopen we één of meerdere teams van jullie vereniging bij ons in actie te zien. Alle info vind je op onze eigen Tournify toernooipagina. Als je klikt op de knop hieronder kom je direct op de inschrijfpagina.

  Via de Olympia'18 Facebookpagina houden we jullie op de hoogte van alle nieuwtjes rondom het Kick Off toernooi!

  De toernooicommissie hoopt jullie op 27 augustus te mogen verwelkomen op de velden van Olympia’18 in Boxmeer.