• CANCELLED: Kick Off Jeugdtoernooi editie 2021 op 28 en 29 augustus gaat niet door

  Beste sportvrienden,
   
  Helaas moeten we met pijn in ons hart ons jeugdtoernooi wederom afgelasten. Na maanden van voorbereiding kunnen wij, zeer tot onze teleurstelling, het toernooi helaas niet door laten gaan.
   
  Momenteel valt ons toernooi bij het RIVM onder een evenement. Dit brengt buiten alle ‘normale’ Coronamaatregelen ook extra maatregelen met zich mee. Zo moet iedere bezoeker/speler/trainer/begeleider van 12 jaar of ouder een vaccinatiebewijs of een testbewijs (niet ouder dan 24 uur) kunnen tonen. Bovendien moet per persoon een persoonlijk ticket worden getoond et cetera. Dit betekent dus ook dat een ouder of grootouder niet zomaar het ‘evenement’ kan bezoeken.
   
  Het belangrijkste is misschien nog wel dat het voor ons op deze manier lastig is om de gezondheid van alle spelers en andere bezoekers te kunnen garanderen. Met alle andere evenementen die in Boxmeer zijn afgelast, zoals de Kermis en de Pleinfeesten, kunnen en willen wij als toernooicommissie deze verantwoordelijkheid niet nemen. Momenteel zijn wij bezig om de meer dan 120 ingeschreven teams de afgelasting door te geven. Daarnaast zijn we druk bezig om onze leveranciers te benaderen. Want zoals jullie zullen begrijpen, was het toernooi nagenoeg klaar voor de start.
   
  We willen iedereen bedanken voor hun inzet de afgelopen maanden en ook zeker de vrijwilligers van binnen en buiten de vereniging, die zich al voor talloze taken hadden aangemeld.
   
  Wij vinden het voor de jeugdspelers erg jammer en zijn als organisatie minstens zo teleurgesteld dat we opnieuw een streep moeten zetten door het toernooi. We hopen in gezonde omstandigheden jullie weer te verwelkomen op ons sportpark.
   
  Namens de organisatie,
  Kees Bentvelsen
  Mark Jansen
  Michel Zweegers
   
   
 • Inschrijven en contact

  Inschrijven:

  Kies de zaterdag voor JO11, JO12 en JO13. Kies de zondag voor JO8, JO9 en JO10. Scan de QR code (erop klikken kan ook). Je gaat dan direct naar de juiste inschrijfpagina.

  Contact:

  Stuur je vraag naar jeugdtoernooi@olympia18.nl. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  Uiteraard houden we bij de organisatie van het Kick Off Jeugdtoernooi rekening met alle actuele Corona-maatregelen.

  De toernooicommissie bedankt jullie alvast voor de aandacht en hoopt jullie op 28 en/of 29 augustus te mogen verwelkomen op Sportpark Pelzer bij Olympia’18 in Boxmeer!

 • Inschrijven zaterdag 28 augustus

 • Inschrijven zondag 29 augustus