• Kick Off Jeugdtoernooi editie 2022 op 3 en 4 september

  Na het daverende succes van 2019 heeft door corona het toernooi 2 jaar niet plaats kunnen vinden. Maar dit jaar organiseert Olympia’18 opnieuw het kick-off toernooi! Het voetbalspektakel biedt de ideale kans om warm te draaien voor het nieuwe seizoen en vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 september 2022.

  Met trots kijken we terug op de eerste editie, toen we maar liefst 96 teams uit verschillende landen, van Duitsland tot Bermuda, mochten verwelkomen.

  De klassen JO13, JO14 en JO15 krijgen op zaterdag het fluitsignaal te horen. De dag erna, zondag 4 september, is gereserveerd voor JO9, JO10, JO11 en JO12. Met de indeling wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met het opgegeven niveau van speelklassen en het aantal inschrijvingen in het achterhoofd.

  Ook dit jaar beperkt het kick-off toernooi zich niet tot enkel wedstrijdjes, maar worden ook de andere voetbalskills op de proef gesteld. Wie schiet dit jaar de hardste penalty? En welke speler beschikt over de meeste precisie op het voetbaldartbord? Wie dit ook moge zijn, geen enkele speler gaat met lege handen naar huis. Daarnaast is er ook buiten de grasmat voldoende vertier voor iedereen.

  Opnieuw hopen we één of meerdere teams van jullie vereniging bij ons in actie te zien. Inschrijven kan door de naam van het team, de klasse en de contactpersoon te mailen naar jeugdtoernooi@olympia18.nl. Indien er nog vragen of opmerkingen zijn, laat het ons weten!

  Via de Olympia'18 Facebookpagina houden we jullie op de hoogte van alle nieuwtjes rondom het Kick Off Jeugdtoernooi weekend!

  De toernooicommissie bedankt jullie alvast voor de aandacht en hoopt jullie op 3 en 4 september te mogen verwelkomen op de velden van Olympia’18 in Boxmeer!

  De Toernooicommissie,

  Kees Bentvelsen, Mark Jansen en Michel Zweegers

 • Inschrijven en contact

  Inschrijven:

  Kies de zaterdag voor JO13, JO14 en JO15.

  Kies de zondag voor JO9, JO10, JO11 en JO12.

  --> Klik of scan de QR code. Je gaat dan direct naar de juiste inschrijfpagina.

  Contact:

  Stuur je vraag naar jeugdtoernooi@olympia18.nl. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  De toernooicommissie bedankt jullie alvast voor de aandacht en hoopt jullie op 3 en of 4 september te mogen verwelkomen op Sportpark Pelzer bij Olympia’18 in Boxmeer!

 • Inschrijven zaterdag 3 september

 • Inschrijven zondag 4 september