• Mat Olympia'18 in tweede helft kansloos in Volkel

    Tegen en in Volkel heeft Olympia'18 met weinig overtuiging een forse nederlaag opgelopen. Tot de rust waren de partijen aan elkaar gewaagd met best aantrekkelijk voetbal. Maar in de tweede helft zette Volkel een tandje erbij terwijl Olympia'18 een versnelling lager en onnauwkeurig ging spelen. Enkele jeugdige spelers kregen toen van trainer Wil Beijer hun invalbeurt. Alle 4 doelpunten vielen in de tweede helft en boekte Volkel de grootste overwinning van het seizoen, 4-0.

    Volkel ging fel van start en kreeg al na enkele minuten een niet te missen kans. Ook Olympia kreeg enkele kansen. Ondanks het warme weer werd er met veel inzet gestreden maar bleven goals echter uit.

    Volkel nam van meet af aan in de tweede helft het initiatief en moest keeper Damian Marten reddend optreden. Uit een vrije trap kon Thijmen de Ruijter de openingstreffer scoren, 1-0 (58'). Geheel vrijstaand mocht Bodie Jilesen de 2-0 aan laten tekenen (63'). Nadat de Volkel-spits vrij voor keeper Damian Marten verscheen werd deze met een overtreding gestopt. Penalty. Bram van de Logt voltrok het vonnis, 3-0 (66'). En het slotakkoord was voor verdediger Luuk Riepe, 4-0 (90').

    Olympia'18 blijft in het klassement nummer 7 met 32 punten. Zondag 29 mei is de laatste thuiswedstrijd tegen Emplina uit Empel, de nummer 4 met 43 punten. En de laatste competitiewedstrijd is Tweede Pinksterdag uit tegen EVVC Vinkel, de nummer 12 met 20 punten.