• Olympia geeft voorsprong volledig uit handen

    Olympia heeft op bezoek bij Prinses Irene in Nistelrode slechte zaken gedaan. Na een mooie 0-2 voorsprong bij rust gaf ze in de tweede helft deze helemaal weg en verloor alsnog met 3-2.

    Olympia begon goed aan de wedstrijd. Een aanval via Siem Loeffen en Sam Luppes werd door Juul Schelbergen keurig afgerond, 0-1. Even later was Juul Schelbergen dicht bij zijn tweede treffer met het schot op de lat. Ook Tijmen Philips was dicht bij een doelpunt toen de bal de paal trof. Toch kwam Olympia op 0-2. Sam Luppes ging op links door en bediende Tijmen Philips op maat en deze rondde uit de draai keurig af. En het had nog mooier kunnen zijn nadat Freek Kerkhoff Tijmen Philips is staat stelde om te scoren. Na een prima eerste helft leek Olympia op rozen te zitten.

    Ook na de hervatting bleef Olympia aandringen., maar weer trof Juul Schelbergen slechts de paal. Prinses Irene kwam via een volledig mistasten van keeper Damian Marten onverwacht aan de aansluitingstreffer, 1-2. De wedstrijd kantelde. Uit een vrije trap scoorde Prinses Irene via de hand de 2-2? Even voor tijd werd uit een corner de bal onvoldoende weggewerkt en kwam Prinses Irene zelfs op voorsprong, 3-2. Een beroerde tweede helft met een aantal individuele fouten betekende een onverwachte nederlaag.

    Olympia zakt hierdoor naar plaats 8 met 29 punten uit 21 wedstrijden. Donderdag 12 mei is er een volledig programma, Olympia speelt dan uit tegen DAW Schaijk, de nummer 4 met 37 punten. Zondag 15 mei thuis tegen Venhorst, met 10 punten en laatste. Er zijn nog 5 wedstrijden te gaan. De laatste speeldag is Pinkstermaandag 6 juni.