• Olympia'18 geen kans bij CHC in Den Bosch

  Olympia'18 als nummer één in de competitie nam het in Den Bosch op tegen de nummer twee CHC. Het werd een duel dat duidelijk maakte wie aanspraak maakt op de koppositie in de Tweede Klasse F en dat was CHC.

  CHC startte sterk en kwam na ruim 10 minuten spelen bijna aan de leiding. Een schot van CHC na een overtreding werd afgeketst en belandde op de paal. CHC was dreigend, sterker en technischer. Pas na een half uur spelen kon Olympia op het CHC-doel vuren. Het was een vrije trap van CHC van spits Wesley Meeuwsen die de 1-0 betekende, nadat dit van richting werd veranderd (29 min). Olympia kreeg daarna meer vat op het spel en forceerde enkele corners echter zonder gevaar. Een lange bal van CHC bereikte de snelle linksbuiten Mouad Hassan en deze bracht met een lage schuiver de stand op 2-0 (38 min.). Even later bracht keeper Jasper Görts redding door met de teen een zeker doelpunt af te wenden. Het was uitstel. Een dieptepass bereikte Anouar Hadouir. Vrij voor Jasper Görts lepelde hij de bal prachtig over de keeper en net onder de lat, 3-0 (44 min.). Met een lichte blessure verliet hij daarna het veld. Maar deze 39-jarige speler met ruim 350 eredivisiewedstrijden, vooral Roda JC en Willem II, is een absolute steunpilaar voor CHC.

  De tweede helft kende nog nauwelijks hoogtepunten. Van weerskanten werden er nog wisselspelers ingebracht. CHC verhoogde nog de score dankzij de rappe Mouad Hassan, 4-0 (77 min.).

  In de ranglijst neemt CHC nu de koppositie in met 7 punten uit 3 duels en met liefst 12 doelpunten, in alle 3 de wedstrijden scoorden ze telkens 4 keer. Olympia'18 neemt nu plaats 6 in.

  Basisspelers: Jasper Görts, Ramon Bulkens, Mitch Verstraaten, Freek Kerkhoff, Safa Öksüz, Levi Meulensteen, Juul Schelbergen, Okki van Dalen, Sem Janssen, Siem Loeffen, Sam Luppes.
  Wisselspelers: Stan Claassen, Bastiaan Görts, Thomas Toenders.