• Onder ideale weersomstandigheden bij 10 graden en een talrijk toegestroomd publiek is Olympia'18 vijf ronden voor het einde van de competitie al kampioen geworden in de Derde Klasse D. Na 21 wedstrijden is de voorsprong op de nummer twee Schijndel/DE WIT 15 punten en bovendien heeft Olympia'18 één wedstrijd minder gespeeld. Olympia'18 speelde gelijk tegen de nummer vijf Boekel Sport, 2-2. 

  Olympia nam in de eerste helft het initiatief en was dicht bij een treffer toen Douwe Zwaan de binnenkant van de paal trof. Toch kwam Boekel Sport aan de leiding. De eerste de beste aanval was raak. Met een hard afstandsschot van 20 meter in de bovenhoek trof Twan Merks doel, 0-1 (18 min.). Even later was het al weer gelijk. De Boekel-defensie kreeg de bal niet weggewerrkt en Douwe Zwaan profiteerde hiervan, 1-1 (21 min). Een prima pass van Levi Meulensteen bereikte Okki van Dalen en met een bekeken harde schuiver in de benedenhoek liet hij keeper Jesse Zwanenburg kansloos, 2-1 (25 min.). Douwe Zwaan was nog dicht bij een treffer toen hij achter standbeen langs de Boekel-keeper probeerde te verrassen.

  Al snel in de tweede helft kwam Boekel Sport langszij. Met een rappe solo van Niek Schuijers klopte hij de Olympia-defensie en gaf keeper Frank Beljaars het nakijken, 2-2 (54 min). Sam Luppes was nog dicht bij een doelpunt maar kwam niet verder dan het zijnet. Boekel Sport werd de laatste 20 minuten gevaarlijk en Olympia had daarbij geluk dat de Olympia-verdediging op de doellijn reddend kon optreden. Met deze uitslag werd Olympia kampioen en deed Boekel goede zaken voor de derde periodetitel.

  Twee jaar geleden, in 2017,  promoveerde Olympia'18 naar de Derde Klasse. En nu dus promotie naar de Tweede Klasse. Het laatste jaar dat Olympia'18 in de Tweede Klasse speelde was in het seizoen 1990/1991, nu dus 28 jaar geleden. 

  Onder trainer/coach Wil Beijer en met ondersteuning van Vrienden van Olympia en de sponsors heeft Olympia'18 de laatste twee jaar een hecht team gebouwd dat met overtuiging nu al zo vroeg het kampioenschap heeft binnengehaald.

  Basisspelers Olympia'18 Frank Beljaars, Ramon Bulkens, Mitch Verstraaten, Jochem Zwaan, Bas Janssen, Levi Meulensteen, Jordi Toonen, Okki van Dalen, Douwe Zwaan, Freek Kerkhoff, Sam Luppes.
  Ingevallen wisselspeler: Tijmen Philips.