• Olympia'18 kansloos ten onder tegen Emplina

    In de laatste thuiswedstrijd heeft Olympia'18 tegen periodekandidaat Emplina geen kans gehad. Olympia'18 staat in de middenmoot en Emplina heeft nog kans op de derde periode. Dat gegeven was in de wedstrijd dan ook duidelijk te zien, alsmede het ontbreken van Freek Kerkhoff en Sam Luppes. Werd Olympia in Empel met een 8-3 nederlaag naar huis gestuurd, ditmaal mocht Emplina ook een overwinning laten noteren en wel 0-4.

    De wedstrijd begon aftastend. Totdat Emplina uit de eerste kans scorend via een kopbal van spits Luuk van de Vondervoort, 0-1 (15'), op voorsprong kwam. De kansen waren schaars maar Emplina was daarin heel effectief. Uit een voorzet bracht Martijn van Helvoort Emplina op 0-2 (25'). Levi Meulensteen was met een kopbal op de lat dicht bij een treffer, maar in de razendsnel uitgevoerde counter werd het 0-3 (38') door Amin Kabboutti.

    In de tweede helft kon Olympia niet meer echt aandringen en Emplina had de zege binnen bereik. Het werd nog zelfs erger toen Emplina uit een vrije trap de Olympia-defensie te rap af was en 0-4 (57') scoorde door Nino Sluyter. Daar bleef het bij.

    Tweede Pinksterdag maandag 6 juni speelt Olympia de laatste competitiewedstrijd uit bij EVVC in Vinkel.
    Olympia'18 staat op plaats 7 met 32 punten en EVVC op plaats 12 met 20 punten.