• Olympia'18 sluit seizoen af met een gelijkspel

    Op de laatste speeldag op 6 juni in Vinkel tegen EVVC heeft Olympia'18 een 1-1 resultaat behaald. Voor Olympia stond er voor het eindresultaat in de Tweede Klasse F niets meer op het spel, terwijl EVVC nog moest vrezen voor rechtstreekse degradatie. In deze race is uiteindelijk Vianen Vooruit het slachtoffer geworden door rechtstreeks te degraderen. EVVC en Venhorst spelen degradatie- en wedstrijden voor klassebehoud.

    Er was in de eerste helft niet veel te beleven. Het bleef beperkt tot wat scrimmages. Voor beide teams echter geen kansen en een 0-0 ruststand. Ook na de hervatting was er van beide kanten aanvankelijk geen kans. Even mocht Olympia hopen om op voorsprong te komen. Op advies van de assistent-scheidsrechter werd de treffer van Tijmen Philips geannuleerd. Keeper Damian Marten liet na een overtreding op Safa Öksüz de bal los , waarna Vinkel simpel de bal kon intikken, 1-0. Damian Marten raakte even later geblesseerd en werd vervangen door Coen van Straaten. Kort daarop redde Coen uitstekend en voorkwam erger. Toch kwam Olympia nog aan de verdiende gelijkmaker door Sem Janssen, 1-1; tevens de eindstand.

    Olympia had na de eerste seizoenshelft een rankschikking bovenin, maar de tweede helft was mager met vooral heel veel tegendoelpunten. Eindresultaat een rangschikking in de middenmoot.

    De eindrangschikking:
    Plaats 7, 26 wedstrijden 10x winst, 3x gelijk, 13x verlies, 33 punten. Doelpunten: voor 47 en tegen 64.