• Olympia'18 sterker maar mist nog teveel kansen tegen SSS'18, 2-2

    Het tweede bekerduel, Olympia'18 - SSS'18, is onbeslist geëindigd. Na een 1-1 ruststand troffen beide teams in de tweede helft andermaal één keer doel, eindstand 2-2. De andere bekerwedstrijd Someren - NWC eindigde eveneens in een gelijkspel, 1-1.

    SSS'18 werd geleid door de oud-trainer van Olympia'18 Michel Kuijpers, Wil Beijer was uiteraard de coach voor Olympia'18. De wedstrijd stond onder leiding van de prima leidende Jos Peeters. Olympia'18 opende de score. Uit een corner van Joep Weijers trof Jessy Wolff doel, 1-0 (21'). Even later kwam Olympia'18 goed weg met een schot op de lat. Olympia kreeg kansen om de score te verhogen, maar het was SSS'18 dat via Sem Rongen met een harde schuiver keeper Jasper Görts kansloos liet, 1-1 (43').

    In de tweede helft kwamen er over en weer kansen. Uit een voorzet van Kas van den Bosch trof Sam Luppes met een kopbal doel, 2-1 (63'). Uit een dieptepass kon Sem Rongen SSS'18 weer op gelijke hoogte brengen, 2-2 (80'). Er kwamen voor beide teams nog mooie kansen. In de stand veranderde er echter niets meer.

    Volgende week speelt Olympia'18 de laatste bekerwedstrijd, uit tegen Someren. Een week later, 25 september, begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Groesbeekse Boys.