• Olympia'18 verstevigt koppositie

    Olympia'18 heeft ondanks een gelijkspel bij en in Heeswijk de voorsprong op de nummer 2, Sparta'25, vergroot tot 3 punten. De medekoplopers Sparta'25 en DAW Schaijk verloren beiden thuis met 0-3 van SSS'18 resp. Eendracht'30. Heeswijk is de nummer 3. De drie laagst geklasseerden wonnen allen hun wedstrijden.

    De eerste helft was er een met weinig kansen. Er waren kansen voor Tijmen Philips, Ramon Bulkens en een goede voor Sem Janssen. Olympia ging in de tweede helft fel van start. De eerste reuzekans was echter voor Heeswijk. Nadat Olympia-keeper Jasper Görts was verslagen, moest de defensie op de doellijn redding brengen ( na 57'). Het laatste kwartier gingen beide teams er vol in. Er werd gevochten voor de 3 punten. Het werd een aantrekkelijk slot maar gescoord werd er niet. Ieder één verdiend punt.

    Zondag 4 december speelt Olympia'18 thuis om 14:00 uur tegen de nummer 2 Sparta'25 uit Beek en Donk. Zondag 11 december om 14:00 uur is de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen de nummer 4 DAW Schaijk.

    Basisspelers: Jasper Görts, Ramon Bulkens, Mitch Verstraaten, Jessy Wolff, Teun Martens, Joep Weijers, Kas van den Bosch, Levi Meulensteen, Tijmen Philips, Sem Janssen, Sam Luppes.
    Ingevallen wisselspelers: Juul Schelbergen, Stan Driessen, Safa Öksüz.