• Olympia'18 wint bij Rhode en pakt periodetitel

Op bezoek bij Rhode in Sint Oedenrode heeft Olympia'18 een kleine maar dik verdiende overwinning geboekt, 0-1. Daarmee is de eerste periodetitel binnengehaald. Olympia'18 boekte 17 punten, de nummer 2 Sparta'25 uit Beek en Donk haalde 15 punten.

Na een kwartier had Olympia de leiding kunnen nemen. Sam Luppes bood de vrijstaande Sem Janssen een opgelegde kans maar hij schoot tegen Rhode-keeper Paul van Heesch. Even later gaf Sem Janssen een assist op Kas van den Bosch; Kas omspeelde de verdediger en plaatste de bal mooi in het benedenhoek, 0-1 (25'). Olympia zette meer druk en het wachten was op een tweede doelpunt, wat evenwel uitbleef. Ook niet na 4 corners op rij na 45 minuten.

Ook in de tweede helft bleef Olympia druk zetten. Ramon Bulkens was nog dicht bij een goal met zijn schot in het zijnet. In de laatste 10 minuten werd Rhode steeds aanvallender. In blessuretijd moest Olympia-keeper Jasper Görts nog een gevaarlijk laag schot in de uiterste hoek tot corner verwerken. En daarmee was de 0-1 een feit.

Zondag 27 november speelt Olympia'18 weer uit en wel bij Heeswijk, dat op plaats 4 staat met 13 punten. Zondag 4 december, aanvang 14:00 uur, speelt Olympia'18 thuis tegen de nummer 2 Sparta'25 uit Beek en Donk met 15 punten.

Basisspelers: Jasper Görts, Ramon Bulkens, Mitch Verstraaten, Jessy Wolff, Teun Martens, Joep Weijers, Kas van den Bosch, Levi Meulensteen, Tijmen Philips, Sem Janssen, Sam Luppes.
    Ingevallen wisselspelers: Juul Schelbergen, Stan Driessen, Safa Öksüz.