• Olympia'18 wint thuis met 4-1 en is daarmee alleen koploper

  Olympia'18 heeft goede zaken gedaan door thuis met 4-1 te winnen van EVVC uit Vinkel, na een 2-1 ruststand. Doordat de winnaars van vorige week allen puntverlies leden of niet speelden staat Olympia'18 nu alleen aan kop met 6 punten.

  Ondanks de regen was het veld redelijk bespeelbaar. Na enkele kansen van EVVC was het Freek Kerkhoff die de eerste kans van Olympia meteen verzilverde, 1-0 (7 min.). Even later kwam de thuisclub goed weg na een reuzekans voor EVVC. En het was weer Freek Kerkhoff die de stand verhoogde naar 2-0, nadat de EVVC-doelman Rick Pennings in eerste instantie een paar inzetten pareerde, (22 min). Na een hoge voorzet tastte/stompte doelman Jasper Görts mis en was de EVVC-spits een fractie eerder en liet de 2-1 op het scorebord noteren, (27 min). Olympia werkte aan een scoreverbetering, maar de schoten van Juul Schelbergen en jeugdspeler Sem Janssen (op bovenstaande foto), ingevallen voor de geblesseerde Tijmen Philips, troffen net geen doel.

  Ook in de tweede helft was Olympia de betere ploeg. Na een paar keer bijna was het na ruim een uur spelen dan toch weer raak. Een prima combinatie met Sam Luppes werd door Sem Janssen snoeihard afgerond, 3-1 (62 min.). Even later legde Sem Janssen de bal klaar voor Freek Kerkhoff, die daarmee de derde treffer van de middag scoorde, 4-1 (80 min.).

  Volgende week gaat Olympia op bezoek bij CHC in Den Bosch. CHC speelede de eerste wedstrijd gelijk tegen Vianen Vooruit, 4-4, en won de tweede van Real Lunet met 4-1. Aanvang van de wedstrijd 14:00.

  Basisspelers: Jasper Görts, Ramon Bulkens, Mitch Verstraaten, Jessy Wolff, Okki van Dalen, Levi Meulensteen, Juul Schelbergen, Siem Loeffen, Tijmen Philips, Freek Kerkhoff, Sam Luppes.
  Ingevallen wissel spelers: Sem Janssen, Bastiaan Görts, Safa Öksüz, Stan Claassen.