• Onnodig veel doelpunten tegen SVSSS

Olympia'18 heeft in de inhaalwedstrijd thuis tegen SVSSS Udenhout in een doelpuntrijke wedstrijd het onderspit moeten delven. Werd het 4 dagen eerder in Vught nog een 3-4 winst, nu ging door teveel fouten de winst met 3-4 naar SVSSS.

Al snel kwam SVSSS op voorsprong door foutief ingrijpen van keeper Jasper Görts, 0-1 (3 min.). Beide teams lieten hierna een aantrekkelijke wedstrijd zien. In de fase dat Olympia meer overwicht kreeg werd dit beloond met de gelijkmaker. Mustafa Yilmaz bracht Sam Luppes in stelling en met een hard schuiver kwam de stand op 1-1 (26 min.). Nadat de Olympia-defensie werd uitgespeeld betekende dat 1-2 (38 min.).

Ook in de tweede helft begon Olympia slecht. Mitch Verstraaten veroorzaakte een penalty en dat was 1-3 (49 min min.). Olympia mocht even later de aansluitingstreffer scoren uit eveneens een penalty. Freek Kerkhoff bracht daaruit de stand op 2-3 (56 min.). Snel daarna mocht Jessy Wolff na 2x geel met rood vertrekken. SVSSS kwam na een defensieve fout op een nog hogere score, 2-4 (63 min.). Ook SVSSS kreeg een rode kaart en was er even hoop toen Olympia scoorde, maar werd de goal afgekeurd wegens buitenspel! Olympia kwam nog terug in de blessuretijd, 3-4 (90+1 min.), via Mustafa Yilmaz. SVSSS was echter de gelukkige winnaar.

Zondag 14 november speelt Olympia'18 uit bij Sparta'18 in Sevenum voor de beker. En zondag 21 november is de volgende competitiewedstrijd: Olympia'18 - Volharding.