• Onnodig

  8.30 verzamelen. Dan heb je twee mogelijkheden. Of je moet ver weg, of je moet uit naar Vitesse'08. Dat laatste vandaag. Uit naar de fiere koploper. Wederom kunstgras. Ik zal er nooit fan van worden, maar met de hoeveelheden neerslag in de laatste weken eigenlijk de enige manier om te kunnen voetballen. Blijft een duivels dilemma. Helaas veel afmeldingen dus bij de jeugd een extra speler geregeld. Nick T. Verder Siem die na een meniscus blessure sinds oktober 2022 geen wedstrijd gespeeld heeft. Fijn om hem weer op de velden te zien.
  De wedstrijd dan. Overtuigend begin met mogelijkheden voor de blauwwitte, maar de bal wilde er niet in. Of de laatste bal net niet goed. Na een half uur draaide het spel meer richting de Gennepenaren. Niet dat ze grote kansen kregen, maar toch.
  Uit het niets een penalty tegen, terecht Tim was te laat, maar die fout maakte hij goed.
  Goed ingeschoten, maar Tim met een nog betere redding. Tikt de bal knap uit de rechteronder hoek.
  0-0 bijna rust en door één momentje van onachtzaamheid toch 1-0. Nergens voor nodig, maar een tweede helft om het recht te zetten. Thee en een paar kleine aanpassingen, Siem naar de douche, rentree succesvol doorstaan.
  Tweede helft redelijk gelijkwaardig, waarbij het lang op 1-0 bleef. Net op het moment dat we alles of niets wilde gaan spelen wederom onnodig 2-0. Daarna nog immer kansen, maar niets meer veranderd.
  Gelijkspel en eigenlijk winst was niet onterecht geweest, maar dat is voetbal