• Op de valreep pakt Olympia'18 de volle winst, 0-1

  In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen 2021-2022 was Venhorst dezelfde tegenstander als de laatste van het vorige afgebroken seizoen 2020-2021 (11 oktober 2020). In Boxmeer werd het een 6-1 winst. Nu werd het in de 94ste minuut 0-1 door een doelpunt van invaller Siem Loeffen en begon Olympia'18 goed aan de competitiestart met een zege.

  Echte kansen waren er in de eerste helft nauwelijks. Olympia was wel wat aanvallender. In de tweede helft kreeg Olympia meer overwicht. Venhorst beperkte zich voornamelijk tot verdedigen en probeerde met uitvallen voor gevaar te stichten. In de Venhorst-muur was moeilijk een opening te vinden. Al combinerend werd geprobeerd een gaatje te forceren. Tot schoten op doel kwam het nauwelijks. Na enkele goed uitgevoerde combinaties in blessuretijd kwam invaller Siem Loeffen in stelling. Hij haalde hard uit en via een van richting veranderd schot bracht hij Olympia op voorsprong, 0-1 (94min.). Een dik verdiende maar ook benauwde zege.

  Zondag 3 oktober speelt Olympia'18 thuis. Tegenstander is EVVC uit Vinkel. EVVC verloor de eerste wedstrijd thuis met 0-4 van Helvoirt.

  Olympia'18
  Basis: Jasper Görts, Ramon Bulkens, Mich Verstraaten, Jessy Wolff, Okki van Dalen, Levi Meulensteen, Juul Schelbergen, Bastiaan Görts, Tijmen Philips, Freek Kerkhoff, Sam Luppes.
  Invallers: Siem Loeffen, Mustafa Yilmaz, Safa Öksüz, Hugo Minten.