• Groots pleinfeest Olympia’18  op donderdagavond 27 juni

    DJ duo Charmante Gasten en zangeres Natasja Poels zorgen voor muzikaal vertier

    Donderdagavond 27 juni, én dag voor de officiële opening de Boxmeerse Kermis, organiseren  de besturen van Olympia’18 en  de Vrienden van Olympia een groots openbaar Pleinfeest. Dit Pleinfeest op  het Raadhuisplein  tussen het gemeentehuis en Brasserie De Bock in Boxmeer wordt onder meer gehouden  ter viering van het prachtige kampioenschap en promotie naar de tweede klasse van Olympia’18. Een gevarieerd avondvullend feestprogram zal je voorgeschoteld worden. Voor iedereen gratis toegankelijk.

    BOXMEER -  De voorzitter van Olympia’18  Fons Görts en Sjaphanto Guntlisbergen, voorzitter van de Vrienden van Olympia, willen dit feestprogramma graag toelichten.  Tussen 19.00 en 20.00 uur is er volop gelegenheid om het Eerste team van Olympia’18 inclusief staf te feliciteren met het behaalde kampioenshap en promotie. Tussen 20.00 en 20.30 uur worden alle vier de kampioensteams van Olympia’18 gehuldigd. Naast Olympia 1 zijn dat Olympia G1, Olympia JO 11-4 en Olympia Dames 2.

    Daarna barst het Pleinfeest los met muziek van het DJ Duo Charmante Gasten, die steeds meer naam maken op festivals in Nederland en de schitterende zangeres Natasja Poels, bekend van Helene Fischer Tribute en haar single Trots op jou.

    Verder vindt er die avond een prachtige veiling plaats onder leiding van veilingmeester Pierre Hermans. 12 bijzondere kavels zullen geveild worden waaronder hoogst interessante zoals een Oranje Shirt met alle handtekeningen van het Nederlandse Mannenelftal en soortgelijke shirts van de drie beste voetbalploegen in Nederland: Ajax, PSV en Feijenoord.