• Ineens het bericht, Rob is overleden, ongeloof, Rob is een echte Olympiaan en toen zijn zoon Tom ging voetballen ook regelmatig aanwezig op en rond het sportpark. Gewenst en ongewenst gaf Rob veelvuldig zijn mening in onze kantine Olympus, hij had een duidelijke mening, maar was ook zeer zeker ontvankelijk voor die van een ander.

  Men noemde hem wel eens een brombeer, maar als je hem beter leerde kennen en tussen de regels doorlas kon je daar je voordeel mee doen, want Rob had zeker kennis van zaken!

  Toen zijn zoon Tom debuteerde in het eerste elftal van Olympia’18 was Rob zo trots als de spreekwoordelijke aap met 7 ???? Dat hij daarna ook nog scoorde ook in het eerste elftal was de kers op de taart voor Rob.

  Het uitstapje naar Achilles Groesbeek was volgens hem ook succesvol, hij heeft namelijk, zoals hij zei: "de club van binnenuit uitgehold".

  Als lid van de sponsorcommissie was hij ook jaren actief en zorgde voor de kritische noot op de vergaderingen, Rob is dan ook de grondlegger van de Trouwe Bokken. Menig kantinebaas heeft gebruik gemaakt van de expertise van Rob, want afgezien van zijn horeca ervaring, beschikte hij over een enorme dosis mensenkennis.

  Rob zijn voetbal passies waren Olympia’18 en Feyenoord, bij Feyenoord zei hij altijd: "Feyenoorder ben je niet voor je plezier". Het kampioenschap in 2017 voor Rob dan ook fantastisch, net als het kampioenschap van Olympia’18 in 2019.

  We zullen Rob gaan missen als vriend, supporter en brombeer!

  Rob het ga je goed!

  Het Algemeen Bestuur van Olympia'18