• Samenwerking met Voetbalacademie NEC

    Zaterdagochtend 1 februari jl. ondertekenden Voetbalacademie NEC en Olympia’18 een samenwerkingsovereenkomst voor de periode 1-1-2020 tot en met 30-6-2022.

    Voor NEC ondertekende Dominique Scholten, manager van de voetbalacademie van NEC en tevens hoofd jeugdscouting de overeenkomst. Voor Olympia’18 waren dat voorzitter Fons Görts en bestuurslid jeugdzaken Sander Tax. Bij deze officiële bijeenkomst  waren verder ook aanwezig Arie Peters, bestuurslid technische zaken en Jan van Hout, onder meer namens businessclub Vrienden van Olympia.

    De belangen voor Olympia’18 zijn: kwaliteitsverbetering van de jeugdopleiding. Beter opleiden, met als resultaat meer doorstroming naar eerste elftal en behoud van voetballende leden en trainers. Verder binding met de regio. Voor Voetbalacademie NEC is het volgende van belang: kwaliteitsverbetering van de jeugdopleiding met als resultaat: meest talentvolle spelers naar voetbalacademie. Binding met de regio versterken. De regio waarin NEC zich beweegt kent een straal van 40 km rondom Nijmegen.

    Olympia’18 is de eerste voetbalvereniging in het Land van Cuijk die deze samenwerkingsovereenkomst met NEC sluit.