• Het seizoen loopt tegen het einde. Er zijn nog enkele teams welke nog enkele wedstrijden voor de competitie mogen spelen, de meeste spelen op 18 mei hun laatste wedstrijd.
  Dat de competitie ten einde loopt wil niet zeggen dat we stil zitten; integendeel! Er is de afgelopen maanden door een aantal vrijwilligers enorm veel energie in het proces van teamindelingen gestoken. Er is hard gewerkt! Complimenten aan al deze vrijwilligers!

  Door dit harde werk zijn we tot een hele mooie teamindeling voor elke jeugdlaag gekomen. Er staat dit jaar zelfs al een complete begeleiding op de meeste teams. Een enkel team wat hierin nog wat support zou kunnen gebruiken.

  Mocht je als ouder, of juist als buitenstaander, interesse gekregen hebben naar aanleiding van de teamindelingen om de training voor het team op te pakken, laat het ons gerust weten via jeugdwedstrijdsecretaris@olympia18.nl.

  De teamindelingen zijn overigens van JO7 tot en met JO17 bekend, de oudere jeugd wordt nog voor 15 juni bekend gemaakt.

  Mochten er verder vragen of opmerkingen zijn op de teamindelingen, dan hebben we daar een speciaal uurtje voor vrijgehouden om alle op- en aanmerkingen te bespreken. Je mag je dan aanmelden via eerder genoemd emailadres en dan kun je op dinsdag 4 juni tussen 20.00 en 21.00 uur hierover in gesprek komen bij Olympia’18. Wil je je wel graag van te voren even aanmelden a.u.b.?

  Het jeugdkader wenst alle jeugdleden weer enorm veel (voetbal)plezier voor komend seizoen!

  Klik hier voor de teamindelingen in PDF