• Uitnodiging Oliebollenomloop en Nieuwjaarsreceptie

  Na 2 jaar corona perikelen waarbij bijna niets mogelijk was starten we zoals gebruikelijk het nieuwe jaar 2023 weer met de nodige Olympia’18 activiteiten. We nodigen jullie van harte uit voor een echte Olympia'18 dag in ons clubhuis.

  Vanaf 10.00 uur starten we met de 40e Olympia's Oliebollen Omloop.

  Vanaf 14.00 uur de Nieuwjaarsreceptie met de huldiging van jubilarissen.

  Allereerst vindt ’s morgens voor de 40 e keer de vertrouwde Oliebollen Omloop Olympia’18 plaats. Hier kun je een mooie start maken in het nieuwe jaar. Het prachtige parcours is wederom uitgezet op de velden van Olympia’18 en in het naastgelegen Brestbos. Verschillende afstanden nodigen uit om de grenzen te verleggen, de overtollige kilootjes kwijt te raken en het beste in jezelf naar boven te halen. Doe mee of leef mee met de prestaties van familie, vrienden en bekenden op de diverse afstanden. Van de 400 m. bambinoloop tot aan het koningsnummer van de 10 km. Ook voor de jeugd zijn er diverse afstanden te lopen. Genoeg keuze en voor ieder wat wils. Komt allen. Geniet van de gezelligheid, de sportiviteit, de sfeer en de ongedwongenheid van dit loopspektakel, maar ook van de topprestaties die door alle deelnemers worden geleverd. Meedoen voelt als een goede start voor het nieuwe jaar. En na afloop genieten van een welverdiend drankje. Daarbij wordt iedereen getrakteerd op de altijd heerlijke oliebollen die ook dit keer weer gratis worden aangeboden.

  ’s Middags vindt de spetterende nieuwjaarsreceptie van Olympia’18 plaats, een activiteit die elke rechtgeaarde Olympiaan moet bezoeken. Naast de Meet & Greet, de nieuwjaarswensen en de nieuwjaarstoespraak zullen ook weer de jubilarissen worden gehuldigd. Dit alles in een ongedwongen sfeer met muzikale omlijsting. Al met al een goed gevuld programma dat een overvol Clubhuis Olympus rechtvaardigt. Het zal deze dag dan ook lang druk en gezellig blijven aan de Graafseweg. Zorg dat je er bij bent, dan kun je het allemaal mee beleven en na vertellen.

  WIJ REKENEN OP JULLIE KOMST.

  Frans van der Zande, namens organisatie O.O.O.

  Bestuur Olympia'18