• Olympia heeft ver in blessuretijd tegen Venlosche Boys onverwacht alsnog verloren. Na een 1-1 ruststand werd het al snel in de tweede helft 2-1, maar even voor tijd kwam Venlosche Boys uit een penalty op 2-2. Na 90+3 minuten werd het zelfs nog 2-3.

    Na de 3-1 nederlaag in de eerste bekerwedstrijd bij NWC in Asten werd met belangstelling uitgezien naar het optreden van teamtopscoorder Douwe Zwaan. Vorige week was hij nog niet van de partij; zijn broer Jochem was ook deze wedstrijd er nog niet bij. Douwe deed al meteen van zich spreken en bracht met een snelle actie Okki van Dalen in stelling en dat was 1-0 (7 min.). Halverwege de eerste helft kwam Venlosche Boys langszij. Een van richting door de Olympia-defensie veranderd schot betekende 1-1 (23 min.). Beide teams lieten een aantrekkelijke partij voetbal zien.

    Ook al snel in de tweede helft kwam Olympia weer op voorsprong. Een dieptepass van Mitch Verstraaten bereikte Douwe Zwaan. Met een mooie schijnbeweging speelde hij zich vrij en met een hard schot liet hij de Venlo-keeper Jimmy Kessels kansloos, 2-1 (52 min.). Verder waren er weinig echte kansen, totdat Mitch Verstraaten een overtreding binnen de 16-meter beging. Aanvoerder Sjors Boots benutte de strafschop en gaf keeper Frank Beljaars geen kans, 2-2 (82 min.). En het werd voor Olympia nog erger. Met een solo van de jonge invaller Ruben Peulen in blessuretijd zorgde deze voor de 2-3 (90+3 min.).

    Volgende week, zondag 15 september, gaat het team van Wil Beijer op bezoek in Geleen bij Lindenheuvel-Heidebloem voor de laatste poulewedstrijd. Lindenheuvel verloor vandaag thuis van NWC Asten met 1-5. Vorige won Lindenheuvel nog met 2-3 bij Venlosche Boys.