• Vlak voor tijd pakt Olympia'18 de 3 punten

  In een matige wedstrijd waren er in de eerste helft weinig hoogtepunten. De tweede helft was wel beter. Het duel leek op een 0-0 stand af te stevenen. Maar vlak voor tijd behaalde de thuisclub uit een penalty de volle winst, 1-0.

  De eerste helft was er een met nauwelijks kansen. Olympia was aanvallend de meerdere, maar Volkel wist verdedigend goed stand te houden.

  Ook in de tweede helft aanvankelijk eenzelfde spelbeeld. Na een uur wedstrijd kwamen er over en weer wel de kansen. Eerst was Tijmen Philips dicht bij een doelpunt en Freek Kerkhoff zijn schot werd door Volkel-doelman Tom van de Burgt goed gepakt. Olympia had alle geluk toen een inzet van Volkel via de paal in de handen van Olympia-doelman Jasper Görts terechtkwam. In de laatste 10 minuten zette de thuisclub meer en meer druk en waren de schoten van Sem Janssen en Tijmen Philips net niet zuiver genoeg en gingen net naast. Even voor tijd werd Tijmen Philips fors onderuit gehaald in de 16 meter. Penalty-killer Freek Kerkhoff voltrok hard het vonnis en bracht Olympia de overwinning, 1-0 (89 min.).

  In de rangschikking heeft SVSSS Udenhout de koppositie overgenomen van Volharding. In eigen huis versloeg SVSSS Volharding met 5-4. SVSSS heeft 18 punten. Volharding, CHC Den Bosch, Emplina en DAW Schaijk allen 17 punten en Olympia'18 daarachter met 16 punten.

  Hoe het verdere competitieverloop? Maandag 29 november zal de KNVB wellicht beslissen hoe wordt omgegaan met de nieuwe coronamaatregelen t.a.v. de wedstrijden.

  Basis: Jasper Görts, Safa Öksüz, Mitch Verstraaten, Levi Meulensteen, Okki van Dalen, Bastiaan Görtz, Juul Schelbergen, Sem Janssen, Tijmen Philips, Freek Kerkhoff, Sam Luppes.
  Wissel: Mustafa Yilmaz.