• Volhardend Olympia'18 wint gelukkig van Prinses Irene

  De wedstrijd Olympia'18 tegen Prinses Irene was er een met twee gezichten. De eerste helft was Prinses Irene oppermachtig, maar bereikte slechts een 0-1 voorsprong mede dankzij prima keeperswerk van Damian Marten (jeugdkeeper). Toen al snel in de tweede helft de stand op 0-2 kwam leek de wedstrijd gespeeld. Maar nadat, met nog een kwart van de speeltijd, de aansluitingstreffer tot stand kwam was Prinses Irene de underdog en wist Olympia'18 alsnog een zege uit het vuur te slepen.

  De eerste helft was Prinses Irene veruit de meerdere. Pas na een half uur spelen kwam Prinses Irene op voorsprong door Tim van der Heijden, 0-1 (32 min.). Olympia had geluk dat een aantal kansen van Prinses Irene net naast of over gingen en bovendien was keeper Damian Marten een sterke sluitpost en wist daarmee Olympia'18 in de race te houden.

  Nadat in de tweede helft Levi Meulensteen een overtreding binnen de 16-meter maakte was het Aron van der Rijt die de penalty benutte, 0-2 (55 min.). Olympia leek geslagen. Maar een aanval over een aantal schijven bracht Olympia de aansluitingstreffer van Freek Kerkhoff, 1-2 (67 min.). Even later schoot Olympia tegen de paal. Een minuut later was het toch raak door weer Freek Kerkhof, 2-2 (79 min.). En uit een corner maakte Freek Kerkhoff zijn derde goal, een hattrick, 3-2 (86 min.).

  Basisspelers: Damian Marten, Ramon Bulkens, Levi Meulensteen, Tim van den Broek, Safa Öksüz, Tijmen Philips, Mustafa Yilmaz, Okki van Dalen, Juul Schelbergen, Freek Kerkhoff, Sam Luppes.
  Ingevallen wisselspeler: Sem Janssen.

  Donderdag 17 maart wordt gespeeld de inhaalwedstrijd: Helvoirt - Olympia'18 (Helvoirt is de nummer 7)
  Zondag 20 maart de competitiewedstrijd: SVSSS Udenhout - Olympia'18 (SVSSS is de nummer 3)
  Zondag 27 maart de competitiewedstrijd: Olympia'18 - Vianen Vooruit

  Olympia'18 blijft de nummer 6 met 12 wedstrijden en 19 punten.