• Volwassen

    Laatse bekerwedstrijd, alleen bij een ruime nederlaag niet door. Nu is de beker geen doel op zich, maar je bent ooit op voetballen gegaan om het spelletje en de punten. Zo ook de mannen van het derde. Moonen voor het eerst in de wedstrijdselectie, korte nachten, nieuwe auto en beginnen op de bank. Wat wil je nog meer. Sportpark van de Wansumse boys is een waar pareltje, in de bossen gelegen, een prachtig hoofdveld met gras zo groen dat het bij de buren wellicht niet beter is.
    Na het eerste fluitsignaal van de meestentijds goede scheidsrechter, het initiatief bij de Boxmeerse Geitenbokken. Als een geoliede machine de wedstrijd onder controle. Na een mooie voorzet van Dominique, Kas met de 0-1. Niets op af te dingen. Kansen op meer maar in de eindfase net de scherpte ontberen. Na enkele wat mindere momenten van de scheidsrechter, meende Martijn enkele opmerkingen te moeten plaatsen. Dat was de eerste gele kaart en cf teamafspraken de boetepot gespekt. Lekker man.
    Rust, ranja en een banaantje, fruitdienst inmiddels ingeburgerd in het team.
    Tweede helft. Met het verstrijken van de minuten werd het er niet beter op. Druk van het doorbekeren, betere veldspel van de gastheren of de mindere fase van onszelf. Joost mag het weten. 1-1, mooi schot, niet onterecht. Na enkele wissels ontstond zich een soort surplace. Wij hoefden niet, zij wilden niet. Echter edoch de tijd moest wel vol gemaakt worden. 90 minuten en geen seconde meer. Daarmee het benodigde resultaat binnen en door in de beker. Op naar de competitie en hopen op een mooie loting voor de beker.