• Vroeg

  Geen scheidsrechter, dus eigen scheidsrechter. De nestor van het vijfde moest tennissen, maar wel genegen om eerst de meest edele sport der sporten te begeleiden. Echter edoch dan wel half 10 aftrappen. Op Dominique na iedereen op tijd, alleen geen scheidsrechter. Lichte paniek bij de immer solide leiding van het derde. Wally al begonnen met een voorzichte warming-up, sigaretje en een kop koffie is een goede sportmaaltijd. Toch. Net op tijd, op zijn dooie gemak fan toch.
  De mannen van de Rakt vroeg uit bed gekomen, normaal in het blauw, maar vandaag in het paars. Top heren, werd gewaardeerd. De aftrap dan. Het veld zwaar en een top inval keeper. Tim, shout out naar jouw.
  Na een afwachtend begin, waarbij de blauwwitte een optisch overwicht afdwingen een fantastische voorzet van Indy subliem binnen gekopt door Kevin. De eerste helft vorderde zonder grote kansen aan beide kanten. Rust. Thee door Sjef en Sjef altijd goed. Na de rust werd het bij vlagen genieten, wellicht verwachten jullie nu een cynische ondertoon, maar nu zeer zeker niet.
  Een op zich controversiële 2-0, vlagger steekt de vlag omhoog, de scheidsrechter laat het doorgaan. Nicky op aangeven van Dominique. Het combinatie voetbal overwint jeugdig elan. 3-0, Sam net op tijd de wissel stond al klaar. Assist Kevin. Niet alleen afmaker maar ook aangever dus.
  Daarna uit het niets de 3-1, Tim stond net te voor de goal, uitmuntend afgemaakt door de Udense linksbuiten.
  Daar waar in recente wedstrijden we na een tegengoal als ware een kaartenhuis van papiermaché bleven we nu standvastig. 4-1 wederom Nicky nu op aangeven van Erik, de speler die gedijt onder deze omstandigheden.
  Vervolgens dacht Jimmy N het nog even spannend te moeten maken, een slippertje, volgens Jimmy een overtreding, maar Tim wad tot drie keer toe overwinnaar bij een pogingen op goal.
  Een toetje in de vorm van de 5-1, wederom Nicky, nu op aangeven van Jimmi V. Subliem gespeeld.
  Mooiste moment kwam misschien nog wel erna. Mik ontvangt een afgeslagen bal op 33 meter van de goal en vuurt een raket af waarbij de bank, het publiek en eigenlijk iedereen al klaar staat om te juichen, maar de keeper van de Rakt tikt hem als ware Lev Yasin uit de kruising.
  Rest mij enkel nog te vermelden dat we via deze weg Steef veel beterschap willen wensen. Hopelijk snel weer op de been.