• Wedstrijd Olympia'18 - Volharding 27-9-2020

  Aanstaande zondag staat de wedstrijd Olympia'18 tegen Volharding op het programma. We heten jullie allen van harte welkom op ons sportpark Pelzer in Boxmeer.
   
  Er is geen maximum aan het aantal bezoekers (in tegenstelling tot het bericht in de krant). Er dient vooraf echter wel een registratie (gezondheidscheck en contactgegevens) door de bezoekers plaats te vinden. 
   
  Registreren kan op de dag van de wedstrijd. Maak een screenshot van het groene vinkje welke zichtbaar wordt als de registratie is voltooid. Dit screenshot kun je laten zien bij het betreden van het sportpark. Mocht van tevoren registeren nog niet gelukt zijn, dan kun je dit ter plekke doen bij de entree via een QR-code of een registratieformulier. De link zal vanaf morgen ook te vinden zijn op onze site, twitter en via Facebook.
   
  Daarnaast bieden we de wedstrijd ook via een livestream op youtube aan. Het exacte kanaal en link volgen later deze week.
   
  Op ons sportpark gelden de richtlijnen van het RIVM. We verzoeken jullie de aanwijzingen op het sportpark te volgen. Om het hoofdveld wordt een 2e ring gecreëerd waar je ook kunt staan als de plekken langs het veld vol zijn. Op de tribune zijn de plekken op 1,5 meter gemarkeerd.
   
  In de rust en na de wedstrijd wordt er koffie en fris buiten geschonken. Ons clubhuis en terras zullen slechts beperkt toegankelijk zijn.
   
  Wij hopen op een boeiende wedstrijd met een goed resultaat en zien jullie graag aanstaande zondag.
   
  Namens het bestuur