Monsterzege in bekerduel Olympia'18 - SVS Stevensbeek: 10-0

Geplaatst op: Zondag 02 september 2018
SVS Stevensbeek (5de klasser) was geen partij voor Olympia'18 (3de klasser). Het krachtsverschil was enorm. Na een 6-0 ruststand werd in de tweede helft met dubbele cijfers de 10-0 eindstand bereikt.

Olympia opende via Jordi Toonen met een stift over keeper Mehrzad Mohammadi de score, 1-0 (11 min.). Uit een mooie combinatie met Mustafa Yilmaz en Mitch Verstraaten tekende Yannick Baudet voor de 2-0 (16 min.). Even later werd de SVS-defensie uitgespeeld en dat was 3-0 (23 min.) via Mustafa Yilmaz. Na een half uur kreeg SVS de eerste kans via de razendsnelle spits Bibi Biermans. Uit een hakbal van Mustafa Yilmaz verhoogde Okki van Dalen de stand naar 4-0 (29 min.). Op aangeven van Bas Janssen kon Freek Kerkhoff 5-0 scoren (31 min.). En na 40 minuten kon Yannick Baudet uit een ongelofelijke toevalstreffer via een geblokte bal de 6-0 op het scorebord laten brengen.

Na rust maakte doelman Mohammadi, die overigens een goede wedstrijd keepte en de score nog enigszins binnen de perken wist te houden, een fout door de bal in de voeten van Jordi Toonen te spelen en Jordi rondde dit buitenkansje knap af, 7-0 (49 min.). Na een solo van Dylan Donkers werd het 8-0 (58 min.). Uit een penalty, na een overtreding op Bastiaan Görts, maakte Freek Kerkhoff de 9-0 (69 min.). En het was weer Freek Kerkhoff die de 10-0 scoorde (86 min.). Verder trof Olympia nog 3 keer paal en lat en wist SVS even voor tijd ook nog de lat te raken.

In de tweede bekerwedstrijd gaat Olympia'18 op bezoek bij Toxandria in Rijkevoort. Deze wedstrijd wordt al op zaterdag 8 september gespeeld, aanvang 18:00 uur. Toxandria verloor haar eerste bekerwedstrijd bij Montagnards in Bergen met 6-3.

Spelers Olympia'18: Bas Hurkens, Ramon Bulkens, Mitch Verstraaten, Levi Meulensteen, Bas Janssen, Yannick Baudet, Mustafa Yilmaz, Dylan Donkers, Jordi Toonen, Freek Kerkhoff, Okki van Dalen.
Ingevallen spelers: Tijmen Philips, Bastiaan Görts, Monzer al Saadon.