Ook na kampioenschap blijft Olympia'18 winnen

Geplaatst op: Maandag 22 april 2019
Na het behaalde kampioenschap in de Derde Klasse D afgelopen zondag 14 april heeft Olympia'18 geen gas teruggenomen. Op Tweede Paasdag 22 april werd tegen Nooit Gedacht in Geffen een verdiende overwinning geboekt. Net als in de heenwedstrijd in Boxmeer werd het ook nu een 2-0 zege. Coach Wil Beijer hield zijn ploeg scherp en doelpuntenmachine Douwe Zwaan nam ook weer beide goals voor zijn rekening.

Beide teams gingen fel van start. Kansen leverde dit echter nog niet op. De eerste kansen waren voor Nooit Gedacht. Douwe Zwaan was het weer die Olympia aan de leiding bracht. Een solo vanaf de eigen helft werd schitterend afgerond, 0-1 (31 min.). Even voor rust leek het erop dat Nooit Gedacht langszij zou komen. Levi Meulensteen veroorzaakte een penalty wegens licht duwen. De toegekende strafschop werd echter prima gekeerd door Olympia-doelman Jasper Görts.

In de tweede helft waren er aanvankelijk weinig wapenfeiten te noteren. Totdat Jordi Toonen Douwe Zwaan in stelling bracht en hij weer scoorde. 0-2 (60 min.). Even voor tijd was Douwe Zwaan dicht bij zijn derde treffer, maar de bal belandde in het zijnet. Nooit Gedacht kreeg ook nog een goede mogelijkheid maar miste jammerlijk.

Komende zondag 28 april is er een inhaalprogramma en is Olympia'18 vrij. Daarna zijn er nog 4 wedstrijden te gaan:
* zondag 5 mei: Olympia'18 - Avanti'31
* zondag 12 mei Olympia'18 - Margriet