• Weer 3-1 overwinning voor Olympia'18 in bekerwedstrijd.

  Net als vorige week in de eerste bekerwedstrijd tegen Tweede Klasser LHC in Eygelshoven heeft Tweede Klasser Olympia'18 thuis ook tegen Tweede Klasser RKVVO uit Oerle-Veldhoven een 3-1 overwinning behaald. Voor Olympia scoorden in Zuid-Limburg Levi Meulensteen (2) en Tijmen Philips.

  De eerste reuze kans was voor RKVVO, maar Olympia'18 opende de score. Vanaf punt 16 meter joeg spits Ingo Custers de bal in de kruising tegen de touwen, 1-0 (17 min.). Naast kansen voor Olympia maakte RKVVO meer aanspraak op een goal maar zat het voor hen niet mee.

  Al snel in de tweede helft verhoogde Olympia de voorsprong. Wegens haken in de 16 meter benutte Freek Kerkhoff de toegekende penalty prima, 2-0 (50 min.). Uit een dieptepass verscheen Sam Luppes vrij voor de RKVVO-keeper en verhoogde de stand naar 3-0 (58 min.). RKVVO was geslagen en Olympia heerste. Toch kon RKVVO vlak voor tijd nog iets terugdoen en de verdiende treffer maken. Op een harde lage schuiver in het hoekje had de prima keeper Jasper Görts geen verweer, 3-1 (90 min.).

  Zondag 13 september speelt Olympia de laatste bekerwedstrijd weer thuis. Tegenstander is Eerste Klasser Wittenhorst. Dat won de vorige twee bekerduels met 5-0 van RKVVO en met 5-1 van LHC.

  Basisspelers: Jasper Görts, Ramon Bulkens, Mitch Verstraaten, Siem Loeffen, Luc Bussers, Levi Meulensteen, Jordi Toonen. Okki van Dalen, Ingo Custers, Freek Kerkhoff, Sam Luppes.
  Ingevallen wissels: Yannick Baudet, Tijmen Philips, Tjeu Jansen, Noud Maassen,