• Wil Beijer gaat vierde jaar in bij Olympia'18

    Arie Peters, bestuurslid technische zaken van Olympia’18, is erg verheugd, dat Wil Beijer ook volgend seizoen (2020-2021) de  hoofdtrainer van Tweede Klasser Olympia’18 blijft. 

    Arie Peters wil dit graag toelichten: “Wil Beijer (57) geeft aan dat Olympia’18 een ambitieuze vereniging is met uitstekende faciliteiten. De spelersgroep is nog steeds enthousiast over Wil Beijer. Hij is duidelijk en  heel fanatiek. Als TC en bestuur van Olympia’18 zijn wij tevreden over de ontwikkelingen in de Tweede Klasse. Het spel is goed verzorgd, herkenbaar en er wordt met passie gevoetbald. Individueel maakt Wil Beijer de spelers ook beter. Naast een uitstekende trainer is Wil Beijer ook een innemende  persoonlijkheid.”

    “Olympia’18 geeft me wekelijks,” aldus Wil Beijer, “veel energie: Als ik het Olympia sportpark oploop zie ik steeds weer die prachtige uitstraling met feestelijke vlaggen. De velden liggen er prima bij, de organisatie rondom de selectie is uitstekend en de  trainingsopkomst is goed  met gemotiveerde, leergierige spelers. De samenwerking met mijn staf ervaar ik als aangenaam. Verder voel ik in de vereniging brede waardering voor mijn inzet.”

    Tot slot geeft Arie Peters aan: “Dit alles en vooral de gezamenlijke ambitie hebben zowel Wil Beijer als het bestuur van Olympia’18 doen besluiten om ook volgend seizoen met elkaar door te gaan.“