• Zomeravondvoetbal in Schaijk

    Ook bij DAW Schaijk liep Olympia'18 een nederlaag op. Op donderdagavond 12 mei, met een volledig programma, moesten beide teams met een aantal reserves aantreden. Dat kwam het spel niet ten goede. In een zeer matige partij was uiteindelijk DAW de gelukkige die 3 punten mocht bijschrijven.

    De eerste helft werd in een laag tempo gespeeld. Voor beide teams waren er nauwelijks kansen. Het was Olympia dat de leiding nam. Een dieptepass van Tijmen Philips op Sam Luppes werd met een hard geplaatst schot in de kruising afgerond (zie foto), 0-1 (16'). DAW scoorde uit een hoekschop na een scrimmage via Huib van Meerwijk, 1-1 (41').

    Halverwege de tweede helft nam DAW de leiding. Jacco van der Heijden benutte een buitenkansje en bracht de 2-1 op het scorebord (68'). Na een aantal wissels kreeg Olympia toch een overwicht. Een kopbal van Levi Meulensteen op de lat en een reuzekans voor Thomas Toenders even voor tijd leverden nog bijna een gelijke stand op. Toch moest Olympia alweer een nederlaag slikken.

    Zondag 15 mei speelt Olympia'18 thuis hekkensluiter Ven horst, dat verrassend met 5-0 won van Real Lunet.